Artikkel på NRK.no om meg! (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Artikkel på NRK.no om meg!

 

God tirsdagskveld!:)

 

Litt tidligere i dag fikk jeg en melding fra en i Utrykningspolitiet om han kunne få lov til å gi nummeret mitt til en i NRK fordi de lagde en sak om mobilbruk i mobilen.
Jeg sa som alltid ja, og etter en liten stund ringte en fra NRK. Jeg svarte på 5-6 spørsmål og trodde ikke det skulle være noe big deal.

Han spurte om jeg kunne sende ham en mail med et bilde de kunne bruke, og en liten stund etterpå går jeg inn på NRK.no sine sider og ser meg selv på fremsiden med overskriften
*Vart lam på grunn av en SMS"

Han hadde fått tak i bilder fra meg i komaen, og et bilde av ulykkesbilen. Noe sier meg han fant det på bloggen!

De få kommentarene ble en hel artikkel, og etterhvert fikk jeg tips om at det lå på fremsiden av Sol.no også!

Deretter gikk det ikke mye tid før lillesøsteren min sendte melding og sa de hadde nevnt artikkelen på dagsrevyen også, så nå ble jeg kjent på 1-2-3, (igjen).

 

Nå er jeg nesten vant med å være fremme i lyset , men det er litt ekstra stas når jeg vet det kan hjelpe til med å få andre til å tenke seg om.

 

Ta en titt på artikkelen, ved å trykke her:  Vart lam på grunn av en SMS

 

 • 03.07.2012 kl.22:40
  jempe fin blogg,stå på!

  ha en fantastisk sommer videre og kos deg.

  hadde satt stor pris på en kommentar på bloggen min <3!
  03.07.2012 kl.23:09
  Først, myownfashion, fy faen så respektløst! Her skriver hun et slikt trist innlegg, så kommer du med en sånn spam-kommentar, kjenner jeg blir sint. Jempe fin blogg du og sikkert...

  Åå, så utrolig trist! Men du virker som en sterk jente, som klarer seg veldig bra, og det er bra! :) Og det de skrev med at når bilen så slik ut, ser det ikke ut som noen kan ha overlevd, det er jeg enig med, den var jo helt sykt knust! Utrolig. Men det er bra det gikk bra med dere, selvom det kunne gått enda bedre. Synes det er så tragisk og dumt at det er såå mange som er alt for uforsiktige i trafikken, en ser jo her hva som kan skje! Årrh! Vet ikke hva jeg skal si, eller skrive blir det vel. Men fortsett å være sterk, ønsker deg en fin dag videre og en fin sommer, nyt livet.

  Ömer

  03.07.2012 kl.23:29
  Veldig modig du er og du hjelper en annen med ä fortelle dine erfaringene. Jeg gratulerer deg. Og du blir leset her i Köln ägso. Hilsen.


  Skriv en ny kommentar

  hits