Anbefaler alle å se Push Girls (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Anbefaler alle å se Push Girls

I natt våknet jeg av tungt regn. Jeg så på klokken som viste 01:26. Jeg kastet av meg dynen for å gjøre meg klar til å snu meg  etter å ha lagt tre timer på den siden jeg lå på. (4 timer på en side er makstiden min, jeg vet at det er veldig lett å få trykksår etter lengre enn det)

Halv 6 våknet jeg iskald. Jeg hadde vært så utmattet og trøtt at jeg hadde sovnet kort tid etter at jeg hadde kastet av meg dynen. Når man kan litt om kroppen og vet konsekvensene av å ligge med trykk på samme sted så lenge får man panikk. Jeg heiv meg rundt på ryggen å ble liggende slik til assistenten min kom. Jeg var mentalt sliten når jeg våknet og visste at jeg ikke hadde så altfor mye energi til overs. Presset jeg har hatt bak øynene de siste dagene har plaget meg i hele dag. På tirsdag har jeg heldigvis legetime slik at jeg kan utelukke alt før vi drar til England neste uke.

I dag kjørte jeg selv til sykehuset, og hjem igjen. For en gangs skyld gikk skiftingen av kateteret helt fint og smertefritt! Likevel var jeg så sliten og hadde så vondt i hodet og øynene når jeg kom hjem at jeg rullet rett til sengen.Jeg tok frem laptoppen , gikk inn på facebook og så plutselig en youtube link som en venn av meg ( også i rullestol), hadde lagt ut. Det er en serie som omhandler fire forskjellige jenter, alle rullestolbrukere og alle lamme i forskjellige grader. Tre av dem har vært i bilulykker. Serien tar for seg livet deres nå og viser hvordan det er å leve med et handikap. Jeg har brukt den siste timen på å se første episode, og har grått av både det ene og det andre. Jeg tror ingen kan fatte hvor godt det er å se at andre har det på samme måte som meg. Jeg kan se at jeg ikke er alene om å føle det jeg føler, og at det er andre som går gjennom det samme som meg. En av jentene sa hun hadde vært i stolen i 19 år, og det gikk plutselig opp for meg at dette aldri tar slutt. En gang er det meg som sier jeg har vært i rullestolen så lenge. Tanken på at det allerede har gått snart 4 år er helt uvirkelig for meg. Anbefaler alle å se serien! Linken under viser en side hvor dere finner serien, og i slutten av innlegget er youtube videoen som viser serien.

http://www.free-tv-video-online.me/internet/push_girls/index.html

 


 • 30.08.2012 kl.20:39
  wow ! for noen utrolig sterke jenter :)
  31.08.2012 kl.11:53
  push girls er en super serie, elsker de klippene. Følelsen av å endelig komme i vannet etter å ha tenkt at man ikke lenger kan svømme er helt utrolig.

  De hadde sikkelig stilige rygger på stolene da, kanskje noe å tenke på å pimpe stolen :-P jeg får snart ny håper jeg i går datt den fra hverandre :-p så nå bruker jeg min gamle kushallstol så lenge det funker dårlig mend et funker :-) Har du fått tilbake de nye stolene?

  Håper du får masse energi så du får ladet opp og blir klar til England.
  31.08.2012 kl.18:09
  littespelid: Jeg syns det er herlig å se på! alle de følelsene som jeg tror ingen forstår.. endelig ser jeg at jeg ikke er den eneste:)

  Ja! jeg har fått de nye stolene :D


  Skriv en ny kommentar

  hits