TV Vest i kveld.. og har møtt Kurt Nilsen ! (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

TV Vest i kveld.. og har møtt Kurt Nilsen !

Etter over tre år med blogging er det smålig  vanskelig å  ha nytt stoff å skrive om.
I dag derimot har vært en spennende dag!

Klokken 11 i dag møtte jeg opp på TV Vest sine lokaler for å bli intervjuet sammen med Tommy Stoltenberg som er politimann og som jeg har hatt et par forestillinger med i Trygg Trafikk.

Tema var mobilbruk i bil,- igjen ! Det er en viktig sak og jeg stiller opp så mye jeg kan for at andre skal få opp øyene for hvor viktig det er å holde øynene på veien, ikke på alt annet og ihvertfall ikke på telefonen.

For å komme ned til studioet måtte vi bruke den nye trappeheisen deres. Høydeskrekk sa du? Det ser kanskje ikke så skummelt ut,men når man ikke har ben å gå på og bare kan sitte der er det pittelitt mer nervepirrende.
Jeg hadde tatt med meg forflyttningsbrettet mitt just in case, så når vi var vel nede i studioet flyttet jeg meg over i sofaen de bruker når de intervjuer. Det er ikke lenge siden jeg sa det sist, jeg imponerer meg selv hele tiden! Det er ikke lenge siden jeg var livredd for all forflyttning fordi jeg trodde jeg ikke klarte det. 


Intervjuet gikk fint til tross for at jeg surret litt med ordene . Nå sitter jeg her å ser på TV Vest sine sendinger! Å se seg selv på tv er smålig rart, men helt ok egentlig. Det hadde vært mye verre for 55 kilo siden for å si det sånn.

Etter intervjuet fikk vi vite at selveste Kurt Nilsen var nestemann, så da fikk vi sitte litt lenger for å kunne hilse på ham ! Vi satt i bakgrunnen når han ble intervjuet, og fikk ta bilde med ham etterpå - til tross for at brannalarmen gikk og vi egentlig burde skyndet oss ut !
Når brannalarmen går skal man ikke bruke heis, så da ble det til at de løftet meg 3 store trappetrinn for å komme ut av bygget.

 

Taxien kom etter 10 minutter og det tok jaggu ikke mer enn 5 minutter før telefonen var på øret hans - ironisk nok. Jeg ga beskjed om at det hadde vært fint om han lot være å snakke i telefonen når han kjøre bil, og fikk et slurvete svar tilbake. Det viser bare hvor viktig det er å nå ut til flest mulig.

Det går på TV Vest i kveld, men dere som ikke bor i Rogaland har nok ikke kanalen og får ikke sett det. Det skal bli lagt ut på nett, så jeg legger det ut når det kommer.


 • 26.09.2012 kl.18:56
  fin blogg! blir glad for en kommentar tilbake :-)
  26.09.2012 kl.20:00
  Takk for besøket! Du er ei tøff jente, som gjorde en kjempe figur på skjermen. Skremmende å høre om taxisjåføren. Du er til stor hjelp for å få frem dette budskapet. Klem fra Veronica i TV Vest:)
  26.09.2012 kl.21:00
  hei!

  såg deg på tv vest!

  kule blogg du har =)
  26.09.2012 kl.21:23
  TV Vest: Takk for at jeg fikk komme, det var veldig kjekt å få være med på dette! :) (de fleste taxisjåfører er desverre slik.. :/ )
  26.09.2012 kl.21:23
  hilde: hehe takk for det :)

  Ove Kristian

  26.09.2012 kl.21:33
  Skal se på Tv Vest. Går mye repriser på den kanalen.
  26.09.2012 kl.22:23
  åhh så tøft å være på tv, og få møte selveste Kurt Nilsen da :D Kjedelig at en taxi sjåfør snakker i telefon uten handsfree!
  27.09.2012 kl.00:02
  De burde vært strengere med følgene for mobilbruk i bil, både de som har det som yrke og privat bruk. Det holder ikke med å si at det er farlig (folk tenker ikke, de tror "ja, men det skjer ikke meg"), det burde vært utrolig høy bot og for yrkessjåfører burde de hatt et system at etter å ha bli tatt 3 ganger mister de lappen for en periode (noe som er jævlig dritt, siden det er yrke deres). Strengt? Ja. Livreddende? Forhåpentligvis.


  Skriv en ny kommentar

  hits