I dag er det refleksdagen! (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

I dag er det refleksdagen!

Visste dere at det er den nasjonale refleksdagen i dag ?

 

I fjor hadde Trygg trafikk jenter som gikk rundt med refleks- englevinger og ga ut refleks til folk i byen. Det var en interessant kveld der en av jentene ble velsignet og det var munketog i byen.
I dag har jeg sammen med Trygg trafikk vært i byen å gitt fra oss en hel haug med reflekser til forbigående. Det var litt spennende å se hvem som tok i mot og hvem som ikke engang så opp når vi spurte. Fra det jeg så i dag er det eldre mennesker som er minst interessert. De gikk mildt sagt rett forbi uten å så mye som å se på oss.  

Jeg hadde utstyrt meg med mer enn nok varme klær, og før jeg dro hjemmefra klistret vi reflekser over hele stolen.   Vi fikk delt ut en hel haug med reflekser, så nå håper jeg det er mange i Stavanger by som går rundt med reflekser.

Når halvparten var delt ut kom det en fyllik bort til meg som sa jeg var en nydelig dame.  Fylliker har sine søte sider til tider.

Akkurat i det jeg trodde vi hadde overlevd en refleksdag uten å bli velsignet kommer det en ung dame bort til meg og setter seg ned på huk. Vi pratet litt før hun spurte hva jeg tenker om gud. Nå har det seg sånn at jeg kanksje er den minst religiøse personen i verden, men jeg respekterer selvfølelig de som tror. Poenget er ihvertfall at det endte opp med en velsignelse, i år også.

Tidligere på dagen hadde jeg en trippel kjøretime som gikk bra. I den farten vi er i nå er det snart både glattkjøring , mørkekjøring og langkjøring. Glede!!


 

 


 • 18.10.2012 kl.17:48
  fin blogg!
  18.10.2012 kl.17:51
  Burde egentlig være "refleksdag" hver eneste dag, haha :p

  Helle Susanne

  18.10.2012 kl.17:51
  Refleksdagen er BRA. Hehe.

  Ene året var jeg på vei hjem til leiligheta mi, nettopp kommet til sykehuset der det plutselig kjører inn en bil fremfor meg. Og han i bilen gav meg reflekser siden jeg ikke hadde noen på meg :) Han var da ute og delte ut reflekser til alle han så uten.
  18.10.2012 kl.17:55
  Majsol: haha du har et poeng der!
  18.10.2012 kl.17:55
  fin blogg! ♥
  18.10.2012 kl.17:55
  Helle Susanne: åh, det var jo snillt!


  Skriv en ny kommentar

  hits