Endelig nye forestillinger med Trygg Trafikk (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Endelig nye forestillinger med Trygg Trafikk

Hei hopp! :)

 

Et nytt år er allerede godt i gang og jeg kan glede meg til mye som skal skje i år. Noe av det jeg gleder meg til, og har sett frem til veldig lenge er forestillinger med Trygg Trafikk.
I går hadde vi møte der jeg fikk rede på når og hvor jeg skal ha forestillinger. Nå når datoene endelig er satt gleder jeg meg enormt til å gjøre det jeg liker best.

Det høres kanksje rart ut at jeg gleder meg til å prate om ulykken, men for meg er det ingenting som er bedre enn å få komme så tett innpå ungdom å se reaksjonene og følelsene som blir uttrykt når jeg prater. Det å fortelle om ulykken er noe jeg har gjort x antall ganger  de siste 4 årene, og det går helt naturlig for meg.  Det blir veldig forskjellig fra gang til gang, alt etter hvordan jeg føler meg og hva jeg husker.  På en forestilling har jeg ca 20 minutter , og  på de 20 minuttene skal jeg rekke å fortelle detaljert om ulykken, litt om rehabiliteringen, og litt om hvordan det er nå.Jeg liker at jeg til tross for at det kan sitte opp mot 400 mennesker fremfor meg ikke er det minste nervøs. Før ulykken var jeg nervøs for å ha fremføring på skolen, mens jeg nå drar på forestilling uten annet enn det jeg har i hodet til å hjelpe meg.

Min første forestilling er i midten av Februar, og den siste er i slutten av April. Gleder meg !

 

I går var jeg på Urologisk poliklinikk som jeg er hver uke for å skifte kateteret. Jeg har et kateter som går gjennom bukveggen og inn i blæren. Hos de fleste  som har dette kateteret skiftes det ca hver tredje måned. Spesiell som jeg er holder ikke mitt lenger enn en uke før det går tett uansett hva vi gjør for å forhindre det. Det føles veldig unødvendig å måtte dra på sykehuset 1 gang i uken, så nå har det funnet et nytt type kateter jeg skal teste som forhåpentligvis gjør at jeg ikke trenger bytte så ofte. Neste uke skal jeg snakke med en lege om dette før jeg eventuelt får teste det.

Denne benken møter jeg minst 52 ganger i året for øyeblikket, kanksje det blir mindre nå ?

 

Legger med et bilde av Leah også fra hin dagen når vi var ute å lekte.
 

 

 


 • 15.01.2013 kl.21:53
  Trygg trafikk var på skolen vår i høst, og det var utrolig sterkt å høre på. Var mange som fikk tårer nedover kinnene da! Du er kjempe tøff som tørr å snakke om det foran så mange ungdommer! :)
  16.01.2013 kl.19:35
  Ida: Kan tenke meg det ja. Det kan ofte bli sterkt å høre på. Jeg liker å gjøre inntrykk :)


  Skriv en ny kommentar

  hits