Ut på tur med speilreflekskamera! (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ut på tur med speilreflekskamera!

Kjøre kjøre kjøre kjøre kjøre kjøre kjøre... snart Lappen ?

 

Siden juli har jeg holdt på med kjøretimer. I starten gikk det veldig sakte og jeg hadde ikke timer så ofte som jeg ønsket.
Jeg med vilje latt det gå lang tid fordi jeg har så mye annet som skjer at jeg står i fare for å bli utbrent med den helsen jeg har. Underernæringen har vært som verst siden juni, så konsentrasjonen har heller ikke vært på topp.

Nå har jeg blitt såpass god til å kjøre at jeg føler meg trygg og selvsikker.Det er utrolig herlig å sitte bak rattet nå og føle at jeg har  kontroll. Det er ikke mye som skremmer meg lenger, og det er spesielt godt at jeg har kommet over lastebilskrekken min. Jeg føler kanskje et snev av stikk i hjertet når jeg ser blå lastebiler ( lastebilen i ulykken var blå), men utenom det går det veldig bra.

Nå har jeg kommet så langt at jeg  bare har en oppsummering igjen i morgen,  så er jeg ferdig med alle de tingene som må gjøres utenom teoritesten og selve førerprøven. Glattkjøringen hadde jeg i desember, i forrige uke hadde jeg langkjøringen der turen gikk til Egersund, i går hadde jeg mørkekjøring, og i dag har jeg vært på planleggingstur/kartkjøring. Jeg har hatt så utrolig mye de siste ukene at jeg føler meg kjørt over, så sengen er gull verdt nå. I skrivende stund har jeg lagt meg godt tilrette under dynen og har absolutt ingen planer om å bevege på så mye som en tå.Noen ganger er det litt godt å være lam , det gjør det så sinnsykt mye lettere å være lat ! Det eneste jeg skal gjøre i dag er å produsere litt smykker til nettbutikken, men smart (og lat) som jeg er har jeg likegodt tatt det med meg i sengen!

     I og med at jeg har gått ned så mye har jeg lenge hatt lyst til å ta nye bilder jeg kan bruke blant annet her på bloggen  som header og profilbilde. Under ser du noen av bildene vi tok ! :) Gi gjerne tilbakemeldinger.!


 

Hvilket likte du best ?

 


 • 30.01.2013 kl.15:31
  kjempe fine bilder! :)
  30.01.2013 kl.15:43
  Utrolig fine bilder! Elsker bilder med natur i bakgrunnen;) Utrolig fint
  30.01.2013 kl.15:43
  Utrolig fine bilder! ♥ Du er ufattelig pen :)
  30.01.2013 kl.15:46
  Wow du har en utrolig fin blogg! Her skal jeg bli fast leser! Og utrolig fine bilder!
  30.01.2013 kl.15:48
  bildene var kjempe fine. har selv vært på tur med kameraet mitt i dag :)
  30.01.2013 kl.16:25
  Herlige bilder, fine deg :D
  30.01.2013 kl.17:50
  Alle var fine! Du er pen :-)
  30.01.2013 kl.20:05
  elinefs: Tusen takk for det, og velkommen som ny leser ! :D


  Skriv en ny kommentar

  hits