Årets første forestilling med Trygg Trafikk (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Årets første forestilling med Trygg Trafikk

God tirsdagskveld :)

For to uker siden skulle jeg hatt åretes to første forestillinger med Trygg Trafikk men kroppen nektet å høre på meg når jeg ba den om å bli frisk så da måtte jeg avlyse.
I dag våknet jeg med et smil om munnen vel vitende om at forestillingen bare var timer unna.

Jeg har ikke vært med mange gangene, men hver eneste gang har vært spesiell.  Jeg har snakket om ulykken i noe som føles som fire år sammenhengende , men det har som oftest vært til enkeltpersoner. Det å sitte på en scene fremfor flere skoleklasser er noe spesielt da alle er der for å høre på meg, og ingen sier noe før jeg er ferdig. Jeg må samtidig prøve å huske tilbake til hva som skjedde, gjerne mer detaljert enn jeg gjør til vanlig og det er langt i fra enkelt. Alle forestilinger er forskjellige , men for meg er alle like  bra.  Jeg tror kanskje det gir meg mer enn det gir elevene noen ganger. Det gir meg den avstanden jeg trenger fra ulykken, samtidig som jeg forhåpentligvis gir et inntrykk som følger dem når de skal være sjåfører selv en gang.

I dag var det Randaberg Videregående Skole vi besøkte, med rundt 150 elever i salen.

Scenen hadde ikke rampe , så jeg måtte som så mange andre ganger løftes opp på den. Merkelig hvor vant man blir med å løftes som rullestolbruker!

Neste forestilling er 19 mars i Sandnes, kanskje vi sees ?

 

Om det er noen som leser dette som var på skolen i dag vil jeg igjen minne dere på det jeg , Cato og Stian snakket om. BRUK bilbelte, ikke gjør unødvendige ting i bilen, full fokus på kjøringen, ikke kjør bil i fylla. Spesielt dere som snart er russ.Ha en fortsatt fin kveld videre :)

 

 


 • 05.03.2013 kl.19:34
  Ha en fin kveld du også! :)

  Hadde satt stor pris på en kommentar tilbake. :)
  05.03.2013 kl.19:36
  så bra ! Lykke til videre :) kommenter gjerne tilbake hadde vært veldig snilt! :)
  05.03.2013 kl.19:44
  fin blogg. likte headeren din veldig godt, det bildet var veldig fint. er utrolig sterkt av deg å snakke så åpent om ulykken foran publikum og mange fremmede, ønsker deg det beste :-)

  -missveroh-
  05.03.2013 kl.20:11
  Kjære blogger. Vi vil gjerne gi deg et gavekort på 50 kroner hos CDon.com for å fortelle oss om ditt syn på netthandel. For å få gavekortet må du gå inn på våre nettsider, og registrere din interesse. Vi håper vi hører fra deg!
  07.03.2013 kl.02:48
  tøft gjort :)

  19.03.2013 kl.16:49
  Jeg var på forestillingen i dag, og jeg trodde ikke noe på det selv, men jeg må vell inrømme at selv han svære karen jeg er ble ganske berørt. Så jeg plukket opp et av disse kortene, skrev inn adressen og navigerte hit for å fortelle at selv om jeg ikke hadde planer om å tekste, drikke eller kjøre sammtidig (ja, det kan være farlig å drikke og tekste samtidig også) så vil jeg gjærne vise støtte, og håpe at det er flere som har fått litt samme følelsen. Veldig flott at du kom og snakket med oss. Tusen takk, og lykke til videre!
  19.03.2013 kl.19:04
  Anonym: Hei! Tusen tusen takk for gode ord, det varmer masse!:) Det er bare positivt om det har hjulpet noen av dere til å tenke dere om, da føler jeg at jeg har gjort en bra ting ! :) Tusen takk for at du var der å hørte på :)


  Skriv en ny kommentar

  hits