Følelsesmessig forestilling med Trygg Trafikk. (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Følelsesmessig forestilling med Trygg Trafikk.

God kveld :)

Tidligere i dag dro jeg med meg assistenten til Sandnes Kino for å ha forestilling med Trygg Trafikk.
Klokken 12 satt jeg klar sammen med sykepleier og ambulansesjåfør foran 300 elever og gledet meg til å gjøre det jeg liker aller best.

Jeg gleder meg alltid til forestillingene, til å prate til ungdommene, se reaksjonene å føle at jeg gjør inntrykk.
I fjor hadde jeg en forestilling i militærleiren her i Stavanger som ble litt følelsesmessig for meg fordi jeg så at det var så mange som tok inntrykket inn over seg.

Dagens forestilling kommer  også på listen over de jeg liker best og som har gjort mest inntrykk på meg. Det var ikke et problem å prate i dag , men det var vanskelig å se seg selv med fungerende bein på bildet som var på kinolerretet bak meg.
Det er til vanlig ikke et problem å se ulykkesbildene , men i dag var det vanskelig når bildene var så store og man kunne se mer detaljert. Jeg har studert bildene gang på gang de siste fire årene og finner stadig nye nytt, hver gang er like følelsesmessig.I dag la jeg merke til mange ting jeg ikke har sett før , så i kveld har jeg igjen sett gjennom bildene.

 

Det er ikke ofte jeg lar ulykken gå innpå meg følelsesmessig, men det er litt godt og gjøre det også. I kveld er jeg stille, hører på sangen vi spiller når bildene vises og tar det litt inn over meg. Jeg har hatt ganske vondt i kroppen i dag i tillegg, så i dag er det rett og slett litt vondt at jeg ikke kan gå lenger.

Alle visittkortene mine forsvant i dag også, som forhåpentligvi vil si at noen av dere som var der stikker innom her. Da vil jeg si takk for at dere hørte på meg og jeg håper det har gjort ihvertfall litt inntrykk på dere :)

 


 


 • 19.03.2013 kl.19:57
  Utrolig fin blogg!

  Stå på :)
  20.03.2013 kl.16:54
  skjønner godt at det må være veldig sterkt syns du er veldig modig og all min respekt til deg <3

  Mette Magnussen

  22.03.2013 kl.08:24
  Hei

  jeg jobber i Trygg Trafikk i Vestfold og kjenner opplegget godt, selv om hver histerie er forskjellig. Tusen takk for at du er villig til å dele din historie med oss!

  God påske til deg og dine!
  24.03.2013 kl.22:02
  Mette Magnussen: Hei! Syns opplegget er utrolig bra, og jeg er glad for at jeg har muligheten til å være med :) God påske til deg og !:)


  Skriv en ny kommentar

  hits