"Sånn, da er du oppe og går" (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

"Sånn, da er du oppe og går"

God kveld!

 

De siste fire årene har jeg hørt mange "gullkorn" om det å sitte i rullestol, mange har sagt ting før de har tenkt seg om og det har blitt en del latterkuler:
Ofte sier man noe uten å tenke seg om, spesielt på grunn av hvordan vi formulerer oss i det norske språket. Personlig syns jeg bare at det er morsomt og bruker det som humor gjennom dagen, i tillegg til at jeg sier mye rart selv.

Sier du " Hvordan går det?" til meg, svarer jeg alltid : Tja, det går ikke, men det ruller fint!".  

En annen ting jeg har nevnt her før er når dere skriver " Stå på!" til meg. Det er også bare talemåte, men for meg som ikke har sjans til å stå blir det bare morsomt.

I dag var det utrolig kaldt etter at jeg kom ut av dusjen, så jeg satt helt i ro og hadde ikke lyst til å røre på så mye som en finger. Jeg åpner munnen å sier " Herregud, man blir jo helt lammet!". I det jeg var halveis inn i setningen skjønte jeg hva jeg sa og begynte å le.

Litt senere hadde vi to montører her som måtte skru av internettet vårt litt for å fikse noe. Når hun er ferdig og skal til å gå ut døren sier hun " Sånn, da er du oppe å går igjen!",( for å fortelle meg at jeg var på nett igjen ).Heldigvis var hun på vei ut døren, så jeg klarte akkurat å kvele latteren lenge nok til jeg fikk snudd ryggen til. Der sto assistenten min og kjempet samme kampen mot latteren som jeg gjorde, så da var kampen tapt for oss begge. Jeg at damen hørte selv hva hun sa, så jeg lurer på hva hun tenkte når hun gikk ut døren.I

I går var jeg med assistenten min på en gård med hester. Jeg syns hester er fantastiske dyr sånn egentlig, men når jeg sitter i rullestolen blir det noe helt annet med hvor nært jeg vil nærme meg. Både fordi det er et massivt dyr, men også fordi jeg ikke vet hvordan den vil reagere på rullestolen. Det var første gang jeg har vært så nær en hest etter ulykken, så det ble fra en helt annen synsvinkel (bokstavelig talt)
Som de fleste staller hadde også denne en katt. Katten har flyttet inn selv, og vaar ekstremt kosesyk. Det var så ille at det var like før den adopterte meg. Den hoppet opp på fanget mitt og flyttet seg ikke annet når den tvangskoste på meg . Jeg så ikke ut når jeg kom hjem! Leah likte godt den nye "parfymen" (Hesteduft) 

 

I forgårs var jeg på shopping , og kjøpte like godt 2  jeans ! Jeg må ha klær som er myke og behagelige slik at jeg ikke får sår , pluss at det er ekstremt vanskelig å få på seg stive klær. I går prøvde jeg de på meg og ble positivt overrasket når de satt som støpt !

 

Under følger bilder fra både i dag, i går og litt diverse.

 

Leah og jeg satt å såg på Chris som byttet dekk på bilen min

Rex lurer på hva Chris gjør med bilen

"Hva gjør du mamma?"

Tvangskosing!

 

Når man sitter i rullestol får man se ting fra helt andre vinkler!

I jeans for første gang på over fire år!

Håper alle får en fantastisk helg!

Gå gjerne inn å lik facebooksiden min på linken under :

http://www.facebook.com/pages/What-doesnt-kill-you-makes-you-stronger/208758259209536

 

 

 


 • 05.04.2013 kl.23:07
  Kjempefin blogg :) kommentere tilbake ?
  05.04.2013 kl.23:25
  Du skriver så fint! :) Og fiine bilder.

  Ove Kristian

  08.04.2013 kl.20:17
  hehe. Artig det med kommentaren om at du "blir helt lammet".

  Rulle

  27.04.2013 kl.15:51
  Hvor fant du jeansene? Jeg har ikke kunnet bruke jeans (eller andre "harde" bukser) på mange år, og savner veldig jeans!
  29.04.2013 kl.21:38
  Rulle: Hallo :) Jeg fant dem på Lindex :) Kjøpte en vanlig type med høyt liv , og en sånn typisk stretch-jeans :)


  Skriv en ny kommentar

  hits