Les om meg i dagens papirutgave av VG :) (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Les om meg i dagens papirutgave av VG :)

Hei og god kveld ! :)

 

Noen av dere har kanskje lest VG i dag ?

http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=10102304

 

På linken over her kan dere lese om en bussjåfør som rett og slett sjonglerte med veldig mange liv i det han bestemte seg for å taste på ikke bare en men TO mobiltelefoner samtidig.
I går ringte det en fra VG som jeg snakket med i fjor når jeg var på fremsiden av VG , for å snakke om mobilbruk i bil. Han spurte om jeg kunne se videoen av sjåføren som bruker mobiltelefonene og gi en kommentar på det. Det er ikke ofte jeg er irritert eller lei for at jeg sitter i rullestol, men når jeg så den videoen ble jeg rett og slett forbanna og følte meg "sviket" på en måte. Hvordan han kan holde på med to telefoner når han vet at det skal veldig lite til før han mister kontroll på bussen er en skam. Med nesten full buss på travel vei sitter han der å taster på mobiltelefonene sine uten å bry seg om verken de som sitter i bussen, eller andre trafikanter.  Han burde rett og slett fått sparken og få inndratt førerkortet til han klarer å sette noen andre enn seg selv først. Det hadde ikke hjulet å sagt unnskyld senere om han faktisk hadde krasjet og noen døde.

Det står ikke om meg på nett, men jeg var med i avisutgaven.

 


 • 10.04.2013 kl.23:03
  Kjenner jeg blir utrolig irritert selv. Han burde ta yrket sitt mer seriøst syns jeg!
  10.04.2013 kl.23:07
  herregud..kjenner jeg blir småsint. Fin blogg du har!
  10.04.2013 kl.23:33
  Jeg leste artikkelen i avisen og her, og jeg vil si at du var utrolig flink..

  Han bussjåføren burde ikke ha lappen i det hele tatt.

  Linnchr

  11.04.2013 kl.02:08
  Dette er et vedvarende problem her i Haugesund. Senest for noen uker siden sendte jeg klagemail til busselskapet pga tekstingen til en av sjåførene. Han var virkelig ikke konsentrert- det vinglet og flere ganger såg han ikke at det stod folk ved busstoppene og fikk ikke med seg at folk skulle av. Jeg og mine venner gikk av flere stopp før vi skulle, for vi ansåg det ikke som forsvarlig å sitte på lenger. Fikk mail tilbake fra busselskapet om at de skulle ta det opp med sine ansatte!

  Det går som regel bra, men hva hjelper vel det den dagen det -ikke- gjør det?


  Skriv en ny kommentar

  hits