Ny søkerunde etter personlige assistenter :) (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ny søkerunde etter personlige assistenter :)

God Onsdag kveld !

 

I sommer har jeg hatt assistenter i to år, og kan ikke si noe annet enn at jeg er overrasket over hvor bra ordningen er.
Desverre er det også sånn at jeg ikke kan ha de samme assistentene for alltid, så nå er det på tide med en ny runde med annonsering etter nye superassistenter.
Jeg har allerede fått noen søknader, men jeg trenger 3 nye assistenter denne gangen, så jeg trenger flere.  Jeg merker at flere og flere av dem som egentlig aldri har tenkt over at det i det hele tatt finnes en slik jobb søker hos meg fordi det høres spennende ut. Det syns jeg er fantastisk bra, for dette er absolutt ikke en vanlig 8-4 jobb. Å jobbe som assistent vil ikke bare si at du får en jobb der ingen  dager er like, men også der du får en god venn. 

 

http://www.finn.no/finn/job/parttime/object?finnkode=42623095

 

I går var jeg og ene assistenten i villmarken å dro opp ugress ( jeg mener egentlig hagen). Det trengs for å si det sånn, her popper det opp før man rekker å si ugress.
Det ble utrolig mye bedre, pluss at jeg plutselig fant ut at vi har plommetre i hagen! Nå gleder vi oss til både jordbær og plommer blir spisbare :)

Her er et par morsomme bilder vi tok i hagen :)

'


Hva har dere gjort i dag?
  • Skriv en ny kommentar

    hits