Foredrag på Politistasjonen (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Foredrag på Politistasjonen

God aften :)!

 

For noen uker siden fikk jeg en telefon fra en av de koseligste politimennene jeg vet om, ved navn Tommy. 
Tommy er en av dem som er med på forestillingen "Ikke tøft å være død"  som Trygg Trafikk holder årlig for alle 10 klassinger i Rogaland. Jeg ble kjent med ham når jeg ble introdusert for TT samme året som ulykken skjedde, og har siden da både hatt foredrag og vært på tv sammen med ham i forbindelse med Trafikksikkerhet.
Han spurte om jeg ville ta meg en tur på politistasjonen å holde foredrag for politistudenter, på samme måte som jeg gjør når jeg holder foredrag for TT. Det sier jeg selvfølgelig aldri nei til!
 Kvart på 11 i dag ble jeg hentet inn i et auditorium av en hyggelig politimann, der det ventet en gjeng med kommende politimenn -og damer.  I 20 minutter satt jeg der foran dem og fortalte hvem jeg er, om ulykken , tiden etter og hvordan det er nå. 
Som takk for at jeg ville komme å fortelle fikk jeg en nydelig blomst :)!

 

Assistenten min som var med syns det var overraskende hvor fort jeg kan skifte sinnstilstand . Jeg drar dit glad og fornøyd  men når jeg først sitter foran publikum drar jeg meg selv ned på et nivå som gjør det mulig å fortelle om ulykken på en måte som gir inntrykk. Når jeg da skal ut av den tilstanden igjen er jeg akkruat som jeg var før foredraget og føler jeg har gjort noe nyttig. Det er rart hvordan jeg har gått fra å være livredd å snakke til  folkemengder, til å ikke trenge å forberede meg i det hele tatt uansett hvor mange mennsker det er snakk om. 


( Bildet er tatt fra video som ble tatt opp, derfor uklart bilde)

 Jeg føler virkelig jeg gjør noe bra og som kan hjelpe andre til å forstå viktigheten med å ta sikkerheten til både en selv og andre seriøst når man sitter bak rattet. Jeg håper inderlig at jeg får fortsette med dette i lang tid fremover!

I dag har vi også vært en liten tur på dyrlegen med Leah som har fått en kul på ryggen. Heldigvis var det bare en tett talgkjertel som sannsynligvis vil ordne seg selv med litt tid.

Jeg lot assistenten ( også kalt frøken virvelvind) være igjen i huset for husarbeid mens vi var på dyrlegen med Leah. Når vi kom tilbake var det som å rulle rett inn i en Ikea-utstilling. Det er nesten utrolig at hun har klart å fått vekk så mye støv på så liten tid. Looking good!Håper alle har hatt en fantastisk dag :)


 • Bettina

  16.09.2013 kl.20:50
  Flink du er! Skulle si navnet mitt i en dåp i går, rødmet fra topp til tå :p hadde jo svimt av forran en slik samling!

  Og kan du sende assistenten hit en dag eller? Ser snart ikke katten blandt alle kaninene her xD


  Skriv en ny kommentar

  hits