En morsom promillekontroll. (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

En morsom promillekontroll.

Hei hopp og god kveld:)

 

For et par dager siden skreiv jeg et innlegg om at jeg hadde hatt foredrag på politistasjonen for en gjeng politistudenter. 
Om jeg  forsto det rett hadde de en siste forberedelse før de skulle ut på veiene og patruljere.
Jeg spøkte med at det hadde vært morsomt om jeg ble stoppet av dem etter å ha vært der å pratet.

I går dro jeg og samme asisstenten som var med meg på forestillingen ut for å handle. På vei til kjøpesenteret blir jeg vinket inn i en sidelomme der det står flere politibiler.
Begge måtte trekke på smilebåndet når vi skjønte at det faktisk var samme gjengen jeg hadde foredrag for .-nøyaktig en uke tidligere!

Det tok ikke lang tid før de skjønte at det var meg som satt i bilen, og kom med gode ord om foredraget mitt. "Utrolig flott av deg å komme å prate med oss, det var mange av oss som hadde tårer i øynene" var det ei som sa. En annen politimann kom å sa at det var kjekt at jeg kunne komme å fortelle om ulykken, og at det var kjekt å se at alt hadde ordnet seg så bra og at jeg hadde fått bil og sånt.

Når jeg fremdeles øvelseskjørte ble jeg stoppet i 2 promillekontroller. Jeg er sikker på at politiet tror at jeg driver med " drinking and driving", for i går hadde jeg min tredje.
Det er like artig hver gang jeg skal blåse , jeg har nemlig ikke kraft nok i lungene på grunn av utrolig dårlig lungekapasitet og mangel på magemuskler.

Det gikk sånn her :

Hun : Sånn, nå kan du bare blåse i røret , hold så lenge som mulig.
Jeg tenker " ha, dette kan ta sin tid" , og gir alt og blåser alt jeg har, men likevel langt ifra hardt nok.
Hun lager en grimase og ser på en annen politidame som står ved siden av henne. 
Jeg ler litt og trekker på skuldrene.
Hun: Hm, vi prøver igjen, prøv å blås enda hardere
Jeg tenker "DET er nok lettere sagt enn gjort", men prøver på nytt og føler nesten at jeg blåser ut innvollene mine i et tappert forsøk på å gjøre blåsetesten fornøyd nok til å slutte å pipe.
Hun lager nok en grimase og ser på nytt på den andre politidamen og lurer på hva hun skal gjøre. 
Jeg ber om å få holde maskinen selv slik at jeg slipper å bøye meg frem, og prøver nok en  gang. Jeg klarer derimot ikke å la være å le fordi jeg vet at det ikke kommer til å fungerer denne gangen heller, så det ble nok et halvhjertet forsøk. Jeg avslutter med å mumle " heh, jeg har dårlig lungekapasitet" 
De begynner å snakke om andre måter å gjøre det på, mens jeg sitter der å småler for meg selv og titter bort på assistenten som ikke kan gjøre annet enn å riste på hodet og le sammen med meg.
Til slutt finner de ut at om de trykker på maskinen samtidig som jeg prøver å gi dem den lille luften jeg har ( nok en gang), så kan det muligens gå.
Til alles store lettelse ( spesielt lungene mine), ga siste forsøk resultater, og hun kunne fortelle meg det jeg allerede visste, - jeg hadde ikke alkohol i blodet.

De ønsket meg lykke til videre og jeg kjørte videre med støle magemuskler og lunger som der å da hatet både meg og politiet. 

Morsomt for både meg og studentene at det var meg de stoppet, og alle sammen fikk seg en god latter! Med min flaks blir det nok ikke siste gang jeg blir stoppet av dem , jeg har tydeligvis en "promillekontroll- magnet" innebygd en eller annen plass i bilen.

 


 

Ha en fortsatt fin kveld videre! :)

 


 
  • Skriv en ny kommentar

    hits