Følelsen av å være på camping på nordpolen (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Følelsen av å være på camping på nordpolen

God kveld alle ! :)

 

I skrivende stund ligger jeg i sengen min og fryser meg halvt ihjel. Jeg har alltid trodd at jeg er en varm person, men der må jeg ha tatt grådig feil.(Eventuelt har kroppen misforstått)
Jeg føler meg ikke direkte smart her jeg ligger ,fult påkledt og med dynen godt trukket opp over hodet. Det er nesten som å komme tilbake til barndommen når man lagde telt midt i stua og lekte at man var på camping. ( jeg er isåfall på camping på nordpolen). Min aller beste venn, varmeflasken, ligger godt plassert under hodet mitt , og et herlig varmeteppe ligger på ispinnene mine ( kan også kalles bein).

Jeg  bruker å si at jeg er allergisk mot to ting. Matte, og kulde. Matte sier seg selv, jeg er ikke skapt til at det skal fungere i hodet mitt. Kulde er bare unødvendig.Ihvertfall de gangene jeg vil ha det varmt. (med andre ord, alltid.)   Hadde det vært sånn at vinteren var varm  hadde jeg vært en meget lykkelig jente.! Jeg kan gjerne dagdrømme, men realiteten har en tendens til å klaske meg i trynet før jeg vet ordet av det. Det er nesten deprimerende at det snart er klart for at snøen skal komme. 

Det hjelper heller ikke at kroppen min tydeligvis tiltrekkes av det. Jeg er helt sikker på at jeg har en kuldemagnet innebygd i kroppen. 

Selvportrett, hva syns dere?

 

Jeg vurderte å skrive en liste over negative ting om kulde, men det hadde vært   evig lang, så jeg avslutter med å konkludere med at jeg elsker varme, og at kulde er en unødvendig greie
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selvportrett, hva syns dere?

 

 


  • 27.11.2013 kl.18:43
    Dumt at du fryser så mye =/

    Veldig flott selvportrett, hehe!


    Skriv en ny kommentar

    hits