"Duu duu duu, du har kommet til en sjef som ikke er i bruk" (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

"Duu duu duu, du har kommet til en sjef som ikke er i bruk"

Nå er det klart for enda en søkerunde etter personlige assistenter. Jeg er ubeskrivelig glad for at jeg har mulighet til å ha de fantastiske jentene mine, men det er veldig dumt at jeg ikke får ha samme person lenge av gangen.

 

Det å være personlig assistent er en unik mulighet yrkesmessig. Det er så langt ifra en vanlig jobb du kan komme. Man må være fleksibel, ansvarsbevisst, pålitelig , punktlig og ikke minst ha et godt humør.
Det finnes utallige forskjellige personer som trenger personlig assistent, og ingen av jobbene er like ut fra hvem man jobber for. Jeg har bare jenter på rundt min egen alder fordi det er det som passer meg best. Vi har det til tider fantastisk morsomt sammen, og ingen dager er like selvom vi følger en visst rutine. Assistenene mine har vært med på utrolig mye rart, alt fra sykehusbesøk, osloturer, shopping, andre reiser, hagestell, husarbeid, turer med hunden, de hjelper meg opp om morgenen, er med til tannlegen, vedlikehold av bil.. Ja alt man kan  tenke seg. De gjør det jeg ikke kan gjøre selv, eller hjelper meg i å gjøre ting slik at det blir enklere for meg.

Av og til ler vi litt av hele opplegget. Om assistentene mine skulle ha fortalt en annen person hvordan jobbdagen deres var, hadde det blitt mye latter.

 

" Jo nå skal du høre! I dag kom jeg hjem til sjefen min tidlig på morgenen og gikk en tur med hunden hennes. Når jeg kom inn etter lufteturen blir jeg møtt av sjefen som ligger under dynen. Det eneste jeg hører er " duu duu duu, du har kommet til en sjef som ikke er i bruk, duu duu duu (telefonlyd). Hun blir ikke særlig glad når jeg skrur på lyset etter en natt i mørket. I tillegg må jeg dra det late droget ut av sengen å sette henne i en stol med hjul på. Hun gidder jo ikke å stå opp selv!. Når jeg har fått den nakne sjefen min over i stolen må jeg dytte henne inn på badet. Der må  jeg jaggu hjelpe henne både på do og i dusjen. Etter altfor lang tid får  jeg trillet henne inn på soverommet igjen og klarer bare så vidt  å lempe henne over i sengen igjen. Å finne klær til det kvinnfolket er IKKE enkelt, hun blir jo aldri fornøyd! Hun kler i det minste på seg selv,men krever at jeg skal  rydde kjøkkenet hennes, gå ut med søpla, sette på tørketrommelen og gi mat til både bikkja og den feite katten hennes.  ).   Det er alltid like spennende hva hun krever av meg fra dag til dag. Hører jeg ordet shopping kan jeg banne på at hun kommer til å bruke meg som både slave og bærehjelp uten å løfte på så mye som en finger selv. I tillegg må jeg høre på den forferdelige musikken hun selv kaller for syremusikk både til og fra dit vi skal. Syremusikk består av en blanding techno, trance, noe synging, mye bass og er i sjefens tilfelle alltid høyt på. Om  dere syns dette er ille kan dere se for dere de gangene jeg har vært med sjefen på biltur til Oslo. Det er ÅTTE timer i bil med henne det. Enda verre er det om hun i tillegg setter i gang å synge. Det er forresten noe hun liker å gjøre i dusjen... Har du hørt sjefen din synge i dusjen? Du trenger ikke være misunnelig.

 

Bildet under viser sjefen i sin vante positur , sittende foran peisen med telefonen i hånden, (sikkert facebook)"

Det er en grunn til at jeg kaller assistentene mine for superassistenter, så mye som de må takle når de er på jobb. Jeg er langt ifra enkel å ha med å gjøre til tider ! :P

   

 
                                                                                                         


 • 04.01.2014 kl.03:44
  hehe

  Fredrik lubbe

  04.01.2014 kl.08:51
  Fantastisk er ord jeg må bruke C :-) du er bare super flink og er en stor inspirasjon kilde til meg i hverdagen når klokka ringe og jeg har det så vondt i ryggen at jeg helst ville bare slenge meg ned trappa jeg heldigvis MÅ gå opp om morgenen ;-) stå på C du er super cool :-)
  08.01.2014 kl.04:50
  Fredrik lubbe: Hehe, takk for fine ord Fredrik!

  Lene

  20.01.2014 kl.21:12
  Du må passa deg borte med den peisen vettu :D hihi


  Skriv en ny kommentar

  hits