Himmelen er blå, fiskene blåser bobler osv (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Himmelen er blå, fiskene blåser bobler osv

Hei hopp!(rull)

Stuen, høy gladmusikk, smil, positive tanker , fyr i peisen og et par gode rull, rai rai!

Jeg har en av mine kjente "Cecilie-er-full-av-energi" øyeblikk. Der livet ikke kunne vært bedre,  himmelen er blå, stjernene surrer rundt hodet, fiskene blåser bobler og alt det der.
Dette til tross for at det står 5 utlendinger i hagen min og klør seg i hodet. Hvorfor tørr jeg ikke lure på engang, men jeg håper det er fordi de er forvirret fordi de har blitt ferdig med taket fortere enn forventet, og at det ikke er fordi  de har gjort noe feil. Etter 6 dager med banking fra 7 om morgenen (bank i bordet, i dag kom de halv 7) til 6 på kvelden er jeg overrasket over at jeg har flere hjerneceller igjen. Den vanvittige gleden over at de snart er ferdig med  å skifte taket mitt gjør at jeg nesten klarer å glemme at jeg koste litt på postkassen med bilen for noen dager siden.(Postkassen slengte seg inn i bilen, lover)
Etter to månder med utett tak kan himmelen pøse på så mye den bare vil, jeg og huset er klar til å ta imot! Det ser ut som Byggmester Bob har gjort en god jobb!
I dag har matet den lokale Fretex butikken med ting de aldri kommer til å få solgt, nok en gang vært på mitt andre hjem, sykehuset, hatt opplæring på nok en slave, eeh..assistent, og laget dobbel dose sjokoladescones! Leah har vært i hundebarnehagen i dag og er langt ifra glad for at jeg har så mye energi når hun ligger sånn passe halvdød på sofaen for å slappe av.
Og sånn forresten, Morten er kul! :D   <--- dedikert setning til Morten.


 • Kristina

  30.01.2014 kl.20:07
  Haha, ler godt her jeg sitter! Og foressten kan sjokoladesconsene nesten ikke vente med å komme ned i magen min <3 Ses i morgen snuppedupp!

  Frida

  06.02.2014 kl.15:17
  Hei! Ville bare takke for interessant og tankevekkende foredrag på St Olav vgs i dag. Du og historien din gjorde sterkt inntrykk på meg ihverfall. Håper det går bra med moren din også forresten!


  Skriv en ny kommentar

  hits