Spørsmålsrunde! Kom med spørsmålene :) (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Spørsmålsrunde! Kom med spørsmålene :)

Hei! :)

 

I det siste er det flere som har spurt om jeg kan ha spørsmålsrunde, så her kommer det !
Send meg spørsmål i kommentarfeltet i dette innlegget, så skal jeg samle sammen alle spørsmålene jeg får og svare så godt jeg kan i et eget innlegg.

Jeg vet jeg har mange lesere som leser oppholdsvis, da er det kanksje ikke så enkelt og følge med på alt som skjer. Det har gått fem år siden jeg ble lam og det har skjedd sinnsykt mye på de årene.
Det er bare så vidt jeg klarer å følge med selv ! :P

Spør meg om hva som helst, om det har med hvordan det er å være lam, kjøre rullestol, smerter, hverdagen, hjelp, hus, hvordan jeg kjører, hva planer jeg har, osv osv., det har ingenitng å si, ingenting er for dumt å spørre om. Jeg svarer så godt jeg kan :)!Helt utrolig at Leah har rukket å bli 4 år, jeg er så heldig som har henne <3


 • Camilla

  31.03.2014 kl.09:18
  Kan du lage en video av hvordan du kjører bilen din?

  Hva er det beste du liker å gjøre?

  Kan leah noen lure triks?

  Sia

  31.03.2014 kl.18:33
  Jeg har fått med meg at det er slutt med chris, men jeg har ikke sett noe innlegg om ny kjæreste? Er i såfall nysgjerrig på alder, hva gjør han, hvordan møttes dere, bilde..? :-)
  02.04.2014 kl.16:35
  Er det mulig for deg å bli gravid, er dette noe du ønsker senere i livet?

  Har du et ønske om å gifte deg?

  Hva er du mest fornøyd med i livet ditt?

  Hvordan greide du å bytte de negative tankene dine med positive tanker?

  Ble du veldig deprimert etter ulykken? Hvordan greide du å bli bedre? Hva hjalp deg? (sliter selv med depresjon og veldig negativ tankegang, og ting går ikke rette veien for å si det sånn) Har du noen tips, eller noe?

  Hvordan går det etter at du skiftet kosthold, har det vært til noe hjelp?

  M

  03.04.2014 kl.11:45
  Veldig fin blogg!

  Hvordan ser du for deg fremtiden din? Og tror du at du kommer til å ha overskudd til å ta utdannelse og å jobbe senere, deltid eller fulltid? Skjønner at handikappet fører med seg mye ekstraarbeid. Er selv rullestolbruker, så vet alt om det :)

  Hvilket område av Oslo skal du flytte til? Det var trapp inn til huset? Skal du bruke rampe eller er det en annen inngang som du skal bruke? Jeg ser også etter hus, bor nå i leilighet i Oslo, men synes det er utrolig vanskelig å finne hus som er mulig å bruke/bygge om på en enkel måte for en rullestolbruker.

  Hva liker du å drive med på fritiden?

  Synes du det tar mye tid å "organisere" hverdagen med assistenter osv?


  Skriv en ny kommentar

  hits