Leah har vært hos dyrlegen (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Leah har vært hos dyrlegen

Min kjære søte snille og verdens beste lille Leah har alltid vært en spesiell hund. Ikke bare fordi hun er som hun er og fordi hun har en helt unik personlighet, men også fordi hun har og har hatt sitt å slite med.

Leah er en såkalt allergiker hund. Helt siden hun var liten har hun hatt mye hun har slitt med. Det begynte med mageproblemer, deretter øyebetennelser, ørebetennelser og hudinfeksjoner.
Hun er veldig skjør og det skal lite til før hun blir "syk". Når hun er i "barnehagen"(doggy day care) to dager i uken må hun helst ha på seg et regntrekk slik at huden hennes ikke blir for våt. Om den blir våt kan hun store svarte skorper på ryggen som ikke ser bra ut. Hun får veldig lett både øre og øyeinfeksjoner. Hun var den største i et kull på 10 valper og kom til verden med både bollemage og et søtt lite underbitt.
I dag har vi vært hos dyrlegen, noe Leah var langt fra fornøyd med. Når vi er der forvandles hun til verdens største baby og søker nærkontakt med flokken (meg). Når hun var liten brukte hun å stå med forlabbene på fotbrettet mitt og med hodet i fanget mitt. Når hun er hos dyrlegen er det rett opp på fotbrettet igjen til min store fornøyelse.

I dag var det behandling av øyeinfeksjon og kloklipping som sto på planen. Kloklippingen forvandlet henne til en kengru med adhd og vi måtte være hele fire personer for å holde henne fast.
En ting er ihvertfall sikkert, dyrlegen er IKKE gøy!

Neste lørdag skal de ha dyrenes dag på Stavanger smådyrklinikk.  Der skal de blant annet vise frem forskjellige raser , så de spurte om jeg ville komme for å vise frem Leah. Det er sjelden man ser ekte Golden Retrievere, ( de fleste er hvite)så de ville veldig gjerne ha henne med. Det blir spennende å ta henne med dit og vise henne frem! :)

 

 

 • 16.05.2014 kl.22:23
  Så nydelig - og så heldig hun er som har så mye problemer at hun havnet hos deg. Kos dere masse begge to :-)
  16.05.2014 kl.22:37
  Stakkars lita <3 Hu er jo ei fin ei!

  Sikkert fint for henne å kunne vise seg frem uten at veterinæren skal være "slemme" med henne ;)

  Fine bilder :) Det siste var genialt- lo veldig høyt :D
  16.05.2014 kl.23:50
  Stakars fine vovven <3

  God bedring til henne!
  17.05.2014 kl.07:57
  Så skjønn hun er! Skal ikke alltid være så lett å være hund heller! Glad mine aldri har plagdes med noe! God 17. Mai til dere begge. :)


  Skriv en ny kommentar

  hits