Håpløst hvite legger (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Håpløst hvite legger

God kveld kjære lesere !

Hele Norge klager over at det er for varmt ute, mens jeg syns det er helt perfekt.
Etter at jeg ble lam har kroppen min vært svært forvirret når det gjelder varmereguleringen. Jeg kan være iskald når solen steiker og  varm når det er iskaldt. For det meste er jeg veldig kald, og mine to beste venner er sengekameratene mine, varmeflaske1 og varmeflaske2. Vinteren er derfor en selvskreven fiende, og sommeren favoritten. Jo varmere- desto bedre. Blir det for varmt løser jeg det med aircondition fra varmepumpen eller den fantastiske viften jeg har på soverommet.

Det siste døgnet har det vært vanskelig å ligge på venstre side, på samme side som drenet sitter. Heldigvis har jeg ordnet slik at jeg får CT time allerede i morgen, så da håper jeg at bildene viser at steinen er helt borte. Jeg skal visst lære å fly i morgen, for plassen jeg skal på har verken heis eller plass til heis. Jeg blir ofte kalt for Supercile , og har til og med egen superkappe , men jeg har fortsatt ikke lært meg å fly dessverre. Hvordan de har tenkt å løse det må gudene vite, men jeg gleder meg til å se hvilken fantastisk løsning de kommer frem til.

I helgen har jeg hatt besøk av Glenn, som forresten syns viften min er like fantastisk som jeg syns når det blir for varmt.
Jeg er så matglad for tiden at jeg henger på nettet konstant for å finne nye og spennende oppskrifter jeg kan prøve. laktose og gluten allergien var før en stopper for matinntak, men nå har jeg funnet så mye godt å lage at det er stor fare for at vekten kommer til å øke sakte men sikkert.

I helgen ble det tacosalat med egen dressing, hjemmelaget Club Sandwich og fiskeboller i hvit saus med poteter og revet gulrot. Sistnevnte har jeg ikke spist på årevis, noe som gjorde en svært enkel middag himmelsk god. Såpass god at det var det jeg hadde i middag i dag også.

 

Sol, sommer, solbriller, håpløst hvite legger ,dren i nyren og Beach Boys i ørene fra Spotifyen.
Sommeren er fin så langt om man ser bort i fra sykehusinnleggelser og drenet !

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits