Påskekos og blekk (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Påskekos og blekk

De fleste som har kommet i voksen alder kan se tilbake på ungdomstiden og tenke at man har gjort noe man ikke hadde gjort den dag i dag.
Jeg er absolutt en av dem. Når jeg var 16 år (og dum) hadde jeg fått for meg at det kom til å bli kult om jeg fikk min første tatovering. Ikke  hvilken som helst tatovering heller, jeg ville nemlig ha Sylvester fra tegneserien Sylvester og Piip.  Jeg fikk dessverre overtalt mamma til å la meg få lov.
I årene som fulgte tok jeg enda flere dumme valg, blant annet en stjerne i nakken som ble tatt på den årlige tattoo convention i Stavanger i 2010.

I dag har jeg ikke mindre enn 7 tatoveringer, to av dem store og resten små. Jeg har for lengst funnet ut at jeg ikke vil ha en katt på skulderen når jeg blir gammel, så nå er jeg atter en gang under nålen for å fylle på med mer blekk. Jeg har funnet en tatovør i Oslo som er veldig flink og som vet hva han driver med. Sammen kom vi frem til en skisse som dekker både katt og stjerne.  Tatoveringen blir den største hittil, og jeg gleder meg maks til å se det endelige resultatet. Hittil har jeg bare 4 timer med tatovering på ryggen, men det blir mange flere før den blir helt ferdig.  I påsken fikk jeg gjort litt, og nå på tirsdag skal jeg gjøre mer!

Ellers i påsken har jeg hatt besøk av gode venner, slappet av og ellers  kost meg masse. Oslo var så heldig å få skikkelig påskevær i år! Jeg har våknet hver dag til strålende sol og fine temperaturer! :)

Ryggen per dags dato, bare rot inntil videre!My homie,  THE nordlending, The best, og litt "mannshit". Takk for ei fin påske ! <3Har du tatoveringer?


 • 06.04.2015 kl.01:20
  Fin blogg! Ta gjerne titt innom min.
  06.04.2015 kl.08:33
  Jeg har tre tatoveringer ;) Ingen syns med mindre jeg går naken, typ ;) he he..

  Jeg angrer ikke på noen av mine og vil gjerne ha én til, maks to- jeg må bare finne en plass på kroppen der de passer inn og som ikke er synlig for alle med mindre jeg selv velger å vise den :)

  Lilla

  06.04.2015 kl.12:45
  Jeg husker da du fikk Sylvester-tatoveringa, faktisk :)
  06.04.2015 kl.14:57
  Haha huff :p ill never forget!:p 10 år siden nå!


  Skriv en ny kommentar

  hits