Snart operasjon (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Snart operasjon

Det er nå minst to år siden jeg bestemte meg for å legge ut tarmen. Siden den gang har det blitt mye venting, planlegging, sykehusavtaler og mye mer. Henvisninger har blitt borte, operasjonen har blitt utsatt. Av flere grunner har det ikke blitt gjort enda.

21 mai er det meningen at jeg skal ligge på operasjonsbordet,- og gudene skal vite at jeg gruer meg.  Det jeg trodde skulle bli en operasjon,, ble plutselig til to. Nå har det blitt til tre på grunn av nye ting som har dukket opp. Første operasjon er fjerning av overflødig hud etter at jeg har gått så mye ned i vekt, og flytting/bytting av backlofenpumpen i magen.  Huden må taes vekk for å få magen stram nok til at det er mulig å legge ut tarmen når den tid kommer. Pumpen fungerer ikke på grunn av feil på slangen som fører medisinen dit den skal,pluss at den ligger i veien for hvor tarmen skal ut.
I dag har jeg vært på sykehuset og gjort nødvendige tiltak før operasjonen. Det innebar å forandre på rutiner jeg har hatt helt siden ulykken. Det føles veldig rart, og først nå går det opp for meg at jeg snart skal opereres. Jeg har snakket om det så lenge uten at det har skjedd noe at det ikke har sunket helt inn.-før i dag.
8 Mai er dermed starten på en lang og smertefull reise jeg ikke gleder meg til. Følelsene rundt det er en rar miks av glede, sorg, nysgjerrighet, bekymring og ikke minst frykt.<
Jeg føler meg veldig alene, til tross for jeg vet at jeg har flere som tenker på meg.

Dette er det tyngste jeg har vært med på siden ulykken. Det er som å bli lam på nytt, bare at det ender godt til slutt. 

Bloggen var en stor trøst for meg etter ulykken, og det vil den nok bli fremover også, 

 Målet var å bli ferdig med ryggtatoveringen før operasjonen. På tirsdag satt jeg fem timer, men jeg mangler likvel fortsatt cirka 4 timer som skal gjøres i Juli når alt har grodd.Jeg er veldig fornøyd med den! Hva syns du? 


 • 09.05.2015 kl.01:18
  Wow, nydelig tatovering! Masse lykke til i tiden fremover! Det blir nok verdt det, selv om veiener tøff! :-)

  Siri

  09.05.2015 kl.19:56
  Hei! Veldig fin tatovering, utrolig hvor flinke de er til å dekke til ting :) Jeg bare er litt nysgjerrig på hvorfor det ble bestemt at du skulle få stomi? Håper det går greit at jeg spør så personlig :)

  Ove Kristian

  11.05.2015 kl.22:33
  Lykke til.
  14.05.2015 kl.20:43
  Siri: Det har jeg bestemt sev for å bli mer selvstendig :)
  14.05.2015 kl.20:44
  Sandra: takk for det:)


  Skriv en ny kommentar

  hits