Takk for meg :) (Cilejentii)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Takk for meg :)Det kommer en tid for alt, og nå er tiden inne for slutten på denne bloggen.

Bloggen ble startet bare måneder etter at jeg ble lam og har hjulpet meg gjennom både gode og vonde tider. Spesielt godt har det vært å få ha en plass å få ut tanker når det har blitt for mye for hodet. Det har hjulpet utrolig mye at dere , nye som gamle , har vært der for meg og støttet meg uansett om jeg har kjent dere eller ikke. Jeg har delt mange fine minner her, opplevelser, mestringer, og ikke minst reisen min gjennom det å bli selvstendig. Reisen er heldigvis snart over , etter snart 7 år. Det har skjedd ufattelig mye de siste årene , og hadde det ikke vært for at jeg har lagret bloggen fra start til slutt hadde jeg glemt mye. Nå har jeg sjansen til å sette meg ned å lese hvordan jeg egentlig har hatt det de første årene , i mange mange år fremover. 

Jeg er glad for alle brevene jeg har fått, Mail, telefoner, meldinger , og ikke minst nye bekjente. Jeg har også fått lov til å være med på mye spennende innen media grunnet bloggen. 

Men nå er det på tide å avslutte. Jeg har prøvd mange ganger før og likevel kommet tilbake , men denne gangen tror jeg at jeg er ferdig for godt. 

Jeg har uendelig mye godt foran meg og gleder meg vanvittig mye til et nytt liv der jeg kan gjøre som jeg vil og leve det livet jeg har savnet så mye. Nye minner skal lages og nye opplevelser står i kø! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg.

 

Så tusen takk for alt  kjære lesere, og takk for meg :)

 

 

 


 • Anje

  26.09.2015 kl.21:36
  Så ufattelig leit og høre at du slutter med bloggingen din. Ønsker deg masse lykke til videre :)

  Wenche V

  25.10.2015 kl.20:44
  Masse lykke til videre :) Har vært fint og følge deg...du er ei fantastisk og sterk jente!


  Skriv en ny kommentar

  hits