Cilejentii -
Forside Add meg Om meg Kontakt

#Wheelchairsaresexy

Av og til er man så heldig at man møter fantastiske mennesker man klaffer helt med.
Jeg har vært så heldig at jeg har møtt flere slike de siste årene, og hver enkelt er personer jeg holder nært og som jeg har blitt veldig glad i,

For noen år siden ble jeg kjent med Anita. Hun er ei jente jeg virkelig beundrer og som jeg ser opp til.
Vi har pratet en del på nett, og for noen måneder siden laget vi gruppen "Positivt rullende" på facebook, som er en gruppe for andre i rullestol , der vi fokuserer på det positive.
For to uker siden bestemte jeg meg for at det var  på tide at vi møtte hveranandre for første gang. I går kjørte jeg derfor en liten time i nydelig vårvær før jeg kom frem og så ei nydelig jente sitte utenfor å vente på meg.  Som forventet gikk skravla i ett fra begynnelse til slutt. 
Jeg gleder meg allerede til neste gang!


Hvordan fotflørte når man er rullestolbruker? Vi har løsningen!

 

Har du truffet venner via internett?

 • Ikea og lampeskjermene

   

  Det er ren glede at våren endelig har kommet. Jeg har tatt frem både vårskjerf, jakke og sko!
  Det er utrolig deilig å kunne komme seg ut alene uten å være avhengig av andre må hjelpe meg. Ikke det at jeg drar ut alene, for her henger assistentene seg på enten jeg vil det eller ikke, heldigvis!
  Ikea, assistentkjærlighet og selvfølgelig, lampeskjermer,- en  perfekt tidlig vårdag vil jeg si! :)

   

 • Påskekos og blekk

  De fleste som har kommet i voksen alder kan se tilbake på ungdomstiden og tenke at man har gjort noe man ikke hadde gjort den dag i dag.
  Jeg er absolutt en av dem. Når jeg var 16 år (og dum) hadde jeg fått for meg at det kom til å bli kult om jeg fikk min første tatovering. Ikke  hvilken som helst tatovering heller, jeg ville nemlig ha Sylvester fra tegneserien Sylvester og Piip.  Jeg fikk dessverre overtalt mamma til å la meg få lov.
  I årene som fulgte tok jeg enda flere dumme valg, blant annet en stjerne i nakken som ble tatt på den årlige tattoo convention i Stavanger i 2010.

  I dag har jeg ikke mindre enn 7 tatoveringer, to av dem store og resten små. Jeg har for lengst funnet ut at jeg ikke vil ha en katt på skulderen når jeg blir gammel, så nå er jeg atter en gang under nålen for å fylle på med mer blekk. Jeg har funnet en tatovør i Oslo som er veldig flink og som vet hva han driver med. Sammen kom vi frem til en skisse som dekker både katt og stjerne.  Tatoveringen blir den største hittil, og jeg gleder meg maks til å se det endelige resultatet. Hittil har jeg bare 4 timer med tatovering på ryggen, men det blir mange flere før den blir helt ferdig.  I påsken fikk jeg gjort litt, og nå på tirsdag skal jeg gjøre mer!

  Ellers i påsken har jeg hatt besøk av gode venner, slappet av og ellers  kost meg masse. Oslo var så heldig å få skikkelig påskevær i år! Jeg har våknet hver dag til strålende sol og fine temperaturer! :)

  Ryggen per dags dato, bare rot inntil videre!  My homie,  THE nordlending, The best, og litt "mannshit". Takk for ei fin påske ! <3  Har du tatoveringer?
 • hits