Cilejentii -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Brooom brooom!

Da har jeg skrevet det triste innlegget, ( les det under), så nå skal jeg skrive det svært lykkelige !

I dag har vi vært å hentet...

 

 

BILEN!!

3 Jævla(sorry uttrykket) år har gått siden vi søkte på bilen, 3 ÅR!!
I dag var dagen endelig her og vi kunne plukke dem opp fra forhandleren.Jeg satt i bilen med lykkerus når vi kjørte hjem igjen.Tenk så herlig!

Endelig slipper jeg lange ventetider når jeg venter på taxi, være redd for at jeg ikke kommer frem til de forskjellige tingene i tide. Jeg trenger ikke tenke på rushtid.
ÅÅÅH, det er så herlig! Bilen er fantastisk, fin, ny, ren , og ikke minst litt sexy!

(ja jeg vet det er en bil det er snakk om)

Vi hentet den rundt 2 tiden, så vi har ikke hatt den i mer enn 4 timer, men dere kan tro det føles lettere på skuldrene allerede.
Det er meningen jeg skal kjøre den selv når jeg har fått tatt lappen, så inntil videre må jeg sitte i passasjer setet . Noe som egentlig passer meg helt fint, men for første gang ser jeg på førersetet å kan nesten ikke vente med å sette meg der!

Nå gjelder det bare å bli vant med forflyttning i bilen. Passasjersetet snur seg 180 grader rundt slik at jeg kan sitte der om jeg ikke vil kjøre, men det er også veldig mye høyere enn sjåførsetet slik at det blir enkelt for meg å flytte meg inn og ut av det.Til setet gikk helt fint, men på vei tilbake igjen var det svært nære på at jeg havnet på gulvet. Faktisk så nært at jeg ikke var i tvil om at jeg kom til å havne der. Chris fikk dratt meg tilbake på forflyttningsbrettet igjen ganske fort så det gikk heldgvis bra! Blir nok bedre til forflyttningen hele tiden,
   Det som også er litt teit, er at stolen min er såpass brei at jeg så vidt kommer mellom de to bakerste setene når jeg kommer inn fra rampen fordi stolen min er så brei.


MEN!

Det kommer heller ikke til å være noe problem, for etter at jeg kom hjem i dag kom det en mann fra det selskapet som har med rullestolen min å gjøre, så i dag har jeg faktisk hatt utprøving av ny rullestol! Han sa han hadde med seg en stol på 42 cm i bredde, å jeg hadde sikkert haken i gulvet når han kom inn i huset med den fordi den var så liten. Jeg sa til ham at det var umulig at jeg kom til å passe i den stolen, men ville prøve likevel. Well..guess what! Den passet meg perfekt, så da er det en sånn liten en jeg får!

I dag var første gang jeg skjønte hvor mye jeg har gått ned, og GUD så godt det føles!! Det blir så utrolig mye lettere å kjøre rundt i en stol som gir meg god støtte og en ubeskrivelig balanse. Tror ingen kan sette seg inn i hvor viktig det er når det gjelder rullestol. Jeg ble rett å slett overlykkelig jeg! Nå får vi se hvor lang tid det tar før jeg får nye stoler, men inntil videre kommer jeg til å hate de gamle!
Så sånn går det da. .. en trist og glad dag på samme dagen!

 

 • Svenskene flytter tilbake! "snufs"

  I dag er jeg trist og lykkelig på samme tid, så nå blir det rett å slett to innlegg rett etter hverandre.

   

  Det første er det triste, for da er det over og jeg kan la være å tenke på det etterpå!

   

  I dag og i morgen reiser to av assistentene mine hjem til sverige. Jeg har hatt begge to i 10 og 11 mnd, så det er med tungt hjerte jeg sier hade til dem.

  Begge to har vært med meg på reisen til et mer selvstendigt liv, og har seg meg i både opp og nedturer det siste året. Vi har snakket om alt som går an å snakke om, og vi har ledd av det meste, - til og med det vi ikke burde le av! De to jentene der har gjort livet mitt så utrolig mye bedre enn de vet selv, og jeg kommer aldri til å glemme alt det morsomme vi har gjort sammen.

   

  Elisabeth var den første assistenten min gjennom Uloba, og er den som har vært med meg på alle reiser og de store målene til nå.
  Hun hjalp meg ned på gulvet for å leke med leah første gangen, hun sto som klistret inntil meg å var livredd når jeg skulle lære meg å forflytte meg til og fra rullestolen/ sengen fordi hun var redd jeg skulle falle ut, hun satt på sengen med hendene i fanget å prøvde å la vær å hjelpe meg når jeg var sta å sa jeg skulle lære meg å kle på meg selv, hun var med meg til Bergen når jeg besøkte Chris på sykehuset, til Ålesund med fly og hotell og det hele for litt siden, og mye mye mer.

  Malin har ikke jobbet like mye som Elisabeth så hun har ikke vært med på disse store tingene, men hun har vært med meg på sykehusbesøk, på shopping, hun hjalp til med flyttingen, og ikke minst var hun med å malte veggen på soverommet lilla! Hun og Leah er bestevenner og leah elsker å få kose med henne. Nå når det har blitt varmere i været har vi vært ute i hagen og kost oss der.Jeg og Malin klarer dessuten alltid møte på et eller annet rart vesen når vi er ute på ett eller annet!

  Den tiden jeg har hatt jentene her hos meg har vært fantastisk. Dette er to jenter som stiller opp når det trengs, som bryr seg og som vet hvordan man skal fungere i yrket som personlig assistent og venn.
  Vi har aldri ledd så mye som jeg har med disse to jentene, og det har vært en fryd å våkne hver dag å vite at en av dem kom på jobb, istedenfor hjemmesykepleien og de sure minene. Begge to kjenner meg inn og ut og bedre enn noen andre. Måten jentene takler å lære nye ting, hopper inn i de rareste situasjonene og bare..er seg selv på, er helt utrolig.

   

  Jeg vet jeg er arbeidsleder og skal ha en profesjonell holdning ovenfor assistentene mine, men når man er så heldig som det jeg har vært med alle sammen, er det vanskelig. Jeg hadde ikke klart det uten å bli venn med dem i tillegg, og det er jeg faktisk ganske glad for.

   
  Blæææ, jeg kommer til å savne dem så utrolig mye!

   

  Jeg er veldig glad i alle assistentene mine, alle sammen gjør den samme jobben, på 5 forskjellige måter. Det kommer alltid til å bli vanskelig når noen slutter, å særlig nå når det er de to første som slutter samtidig:( Nå har jeg to nye assistenter på opplæring, en svensk og en finsk, så nå er vi skikkelig internasjonal her!

   

 • Man kommer lenger med armer enn med bein

  Mange spør meg hvordan jeg ikke kan være bitter , hvorfor jeg ikke er sint å sur over hvordan situasjonen min har blitt etter ulykken.

  Jeg får spørsmål som:

  Hvorfor er du ikke sint på sjåføren? Han ødela jo livet ditt!
  Er du ikke bitter?
  Blir du ikke deprimert?
  Det må jo være forferdelig å sitte i rullestol!?
  Er det ikke forferdelig å ikke kunne gjøre noe selv?

  Men vet dere hva?

  Man kommer lenger med armer enn med bein.

   

  Med bein kan man


  Løpe
  Sette seg i sofaen, sengen, sette seg ned på andre plasser
  Danse
  Man kan stupe kråke
  Reise seg opp  
  Strekke seg etter ting
  Gå i fjellet
  Hoppe fra Fem-meteren
  Male huset stående på en stige

   

  Men vet dere hva?

  Jeg trenger ikke gå, for jeg kan rulle
  Jeg trenger ikke løpe, jeg kan rulle fortere med rullestolen
  Jeg kan sette meg i sofaen og alle andre plasser, det er bare litt vanskeligere og tar gjerne litt lenger tid, og jeg bruker hendene til å flytte kroppen istedenfor beina som du gjør
  Jeg kan vel danse? Aldri hørt om rullestoldans? Jeg hater det uansett, så jeg har igrunn ikke behov for det
  Stupe kråke? Vel , om jeg har veldig lyst skal jeg nok få en av assistentene til å hjelpe meg, men har jeg behov for det? Nope
  Jeg kan reise meg opp, om jeg bruker ståbordet, men som med alt det andre, jeg trenger det ikke.
  Jeg må ærlig innrømme at det er en ting som kan være nyttig til tider, men det handler bare om å lage seg egne løsninger som gjør at man ikke må strekke seg så mye.
  Gå i fjellet har jeg aldri likt uansett, men om jeg absolutt ville finnes det elektriske offroad rullestoler som funker utmerket
  Hoppe fra fem- meteren har jeg aldri gjort og hadde garantert aldri gjort det heller, så gjør det noe?
  Det at jeg ikke kan male huset stående på en stige passer meg egentlig utmerket, det vil jo si at jeg slipper!!

   

  Så det at jeg ikke kan gå lenger, det har faktisk ikke så mye å si.

  Men tenk alt det jeg kan gjøre med hendene!

  Jeg kan lage fantastiske kort og gjøre mange mennesker glade
  Gjøre husarbeid- legge sammen klær, vaske gulvet, henge opp klær, tørke støv, skifte på sengen, støvsuge
  Lage mat, som jeg elsker å gjøre!
  Sitte i timesvis ute i hagen å stelle med blomster og annet
  Spille wii, xbox, playstation- holde meg opptatt
  Jeg kan skrive dette og inspirere andre!
  Stryke Leah når hun kommer bort til meg å legger hodet i fanget mitt
  Hente posten
  Spise
  Kle på meg, kle av meg, dusje
  Flytte meg inn og ut av stolen
  Ta fantsistiske bilder
  Male!
  Handle


  Og jeg kan gjøre små ting som virkelig betyr noe, som å stryke Chris på kinnet å si at jeg elsker ham på kvelden når jeg ligger i armkroken hans

  Så hva gjør det vel at jeg har en stol jeg sitter i istedenfor å gjøre alle de tingene jeg likevel kan gjøre fra stolen og?

  Det er ikke vits i å tenke eller si at det er synd i meg, for det er det faktisk ikke. Jeg kan gjøre det meste, bare jeg går inn for det .
  Jeg er dessuten veldig glad for at jeg ikke er bitter, for det er ingen god måte å leve på. Bortkastet tid kaller jeg det!

  Jeg våkner opp hver dag med kjæresten min jeg, det er nok for meg.
 • Kan noen hjelpe meg med bloggdesign og header?

  Jeg har lyst tïl å gjøre bloggen så fin som den fortjener å være, men trenger litt hjelp med bloggdesign og header.

  Jeg har hatt bloggen i tre år nå, og den har egentlig aldri vært slik jeg vil den skal være. Delvis fordi jeg hadde den på Sol bloggen og det var noe begrenset hva jeg kunne gjøre, men også fordi jeg aldri har satt meg skikkelig inn i det. Jeg er ikke så veldig kresen, men jeg vet sånn ca hvordan jeg vil den skal være.

   

  Det hadde vært veldig fint om noen kan hjelpe meg med dette, slik at den blir fin og kanskje det til og med gir meg en ekstra glede ved å blogge?

  Bloggen handler om meg og det nye livet mitt som rullestolbruker, og jeg har lyst til at bloggen skal gjenspeile at jeg er tøffere enn toget og at jeg klarer det jeg vil.
  Litt sånn at folk tenker åh, her vil jeg lese videre!

   

  Jeg trenger altså både nytt design og ny header. Når det gjelder headeren så har jeg bilder jeg vil bruke til den. Jeg har lagt den ut på headerplease.com, men hittil ingenting:(

   

  Om noen melder seg frivillig til å hjelpe meg hadde jeg blitt veldig glad!

   

   

   

 • Travel uke!

  Hei!

   

   På tirsdag hadde vi grillfest, og det ble kjempe velykket!
  Alle assistentene mine minus to, både gamle og nye, plus mann og 3åringen til en av de.
  Været var perfekt, faktisk nesten for varmt til tider, maten var nydelig( grillmat er jo alltid nydelig!), og humøret var på topp!
  Vi satt ut spisebordet på terassen og hadde alt mulig rart på bordet. Vi grillet kjøtt, biff, pølser, grillspyd, maiskolber, hadde potetsalat, salat, ris, saus, og jeg laget grillede grønnsaker i form. Perfekt!

  Det ble en slags hade fest for de som flytter hjem til Sverige, og velkommen til de nye assistenetene.

  Var så utrolig koselig å se alle som gjør at livet mitt er sånn som det skal være.

   

  Været har vært helt fantastisk de siste dagene, så vi har brukt mye tid ute. Kameraet blir flittigt brukt, og jeg storkoser meg med å sitte ute. Jeg har til og med blitt skikkelig brun!! Jeg må bare passe meg så jeg ikke blir solbrent:(
  Vi var til å med på fotballkamp på onsdag! Viking- Stabæk, og viking vant selvfølgelig. Var kjekt å se fotball freaken min se norsk fotball for første gang live!

   

   Jeg er forresten overlykkelig for tiden! Jeg har ventet på å få min egen bil i gud vet hvor lenge, og nå ser det endelig ut til at den nærmer seg med stormskritt!! Jeg snkket med Nav i går som sa jeg trengte en underskrift fra kjøreskolen, noe jeg ordnet samme dagen, og til alt hell startet traffikkalt grunnkurs for siste gang før sommeren, i GÅR! Så da kan det godt hende jeg får bilen min i løpet av neste uke! Gjett om vi gleder oss til å ikke være så sinnsykt avhengig av taxi- Nå skal jeg få min egen bil, der jeg kan bestemme selv:D

  Kurset ble som jeg forventet. Jeg var en av de eldste, , resten var 15,16,17. Jeg visste godt at jeg kom til å bli en ressurs før jeg kom dit, og det hadde jeg rett i.Jeg fortalte kort om ulykken og at jeg jobber for Trygg trafikk, og jeg tror læreren syns det var gøy at jeg var der, for jeg kan "brukes" i mange sammen henger, noe jeg egentlig ikke har noe imot. Syns det var kjekt jeg, for å prate om trafikk er noe jeg kan og brenner for. Nåer det to uker igjen med en kveld hver uke, før det er førstehjelpskurs.  Det er det eneste jeg er litt spent på, siden jeg vet at det er i en hall med bilvrak å sånn.. Men det går vel bra det og.

  Etter det kn jeg få min første kjøretime!

  Etter kurset ble jeg henttet i taxi, og ble sittende å se litt ekstra rundt oss på motorveien. Er egentlig helt utrolig at det ikke er flere bilulykker spør du meg.. Unger som sitter sammenkrøllet i setene uten belte, folk som prater i telefonen og gudene vet hva..

   

     I dag har jeg vært hos legen for å få fjernet en føflekk i lysken.. Alt jeg får til sier jeg bare! Legen min har ikke benk som er lav nok til at jeg kommer meg opp på den, så vi plasserte beina mine på en stol, jeg satt meg lenger frem på stolen, og lenge meg tilbake, og vips var føflekken erstattet med tre sting! Har sine fordeler med å være lam til tider, for jeg kjenner jo null å niks:D 
  Jeg måtte be om at legen min purret på ernæringsfysiolog også... Var på sykehuset å veide meg i går og kom frem til at jeg har gått ned 6 kg til..på  bare 6 uker! Jeg og Elisabeth så på hverandre uten å smile for å si det sånn..  Nå har jeg gått ned 46,4 kg til sammen på rundt et år..Mange vil nok si at det er bra , og for all del, jeg syns det er kjekt å være så "liten", men det følger så mange ting som tærer på helsen også. Dessuten er det dyrt å gå ned i vekt! Jeg har jo ikke klær som passer lenger, og selvtilliten min gjør at jeg rett å slett ikke orker å gå med baggy klær.

   

  That's life i guess.

    • "Click click click"

  Enda en dag med sol, enda en dag med kamera klistret til meg.

  Jeg kan ikke få sagt hvor gøy jeg syns det er å ta bilder!  Jeg var ute i en time alene i dag å bare knipset.  I morgen er det grillfest! 

  I dag har jeg og Elisabeth kjøpt ballonger og har handlet inn mat å alt vi trenger, så nå kan morgendagen bare komme.
  Gleder oss !

   

  Her er dagens outfit forresten, føler meg meget fornøyd når jeg ser på før og etter bilder nå.

   

  Ha en fin uke med forhåpentligvis godt vær!

 • Sol inne , sol ute, sol i hjertet!  Hei hå og god søndag!

   

  I dag var det meldt fint vær , så jeg og ene assistenten min fant ut at vi kunne ta turen ned til bukten 50 meter fra huset å være litt der.
  Så da hentet hun mann og barn og vi tok med oss Leah. Hadde det kjempekoselig i nydelig sommervær! Til tross for at det er langs selve havet var det faktisk ikke særlig kaldt, og jeg kunne
  etterhvert kaste jakken. 

  Etter at de hadde dratt hjem grillet jeg og Chris grillspyd! Jeg ga offisielt opp mission impossible med å få av alt fra den dumme grillristen, så vi brukte en liten camping grill som jeg har hatt liggende i mange år.
  (Jeg har gjort alt som er mulig å gjøre ... skrubbet med svint, skrubb, sandpapir, osv, lagt den ligge i trillebår i vann i to dager for å se om det hjalp- ingenting fungerer!!)
  Camping grillen fungerte utmerket og vi fikk årets første grillopplevelse sammen!

  På tirsdag skal vi ha grill party her hjemme med alle assistentene mine, både nye og "gamle", så det gleder vi oss til!

   Kameraet er som klistret til både meg og Chris, så det ble mange fine bilder i dag ögså! Nå har jeg oppdaget at jeg kan ta litt mer avanserte bilder, så fra nå av vil det nok komme endel bilder.

   

  Følte meg bra flink i dag når jeg smørte meg inn med solkrem for den store gullmedaljen i dag , så nå står dere fritt til å gi meg applaus! Tenkte jeg skulle ordne skillet mitt fra forrige brenning, så da fant jeg frem en av de nye klesplaggene å brettet ned bhstroppene! Håper på heldekkende farge i slutten av uken, siden det skal bli kjempevær hele uken!

   

      

  Minner på facebook gruppen!
  http://www.facebook.com/#!/pages/What-doesnt-kill-you-makes-you-stronger/208758259209536

   

   

  Håper alle får en FANTASTISK uke!

   

   

 • Speilreflekskamera!

  Dette blir et rent bilde innlegg!

   

  Vi har kjøpt oss speilreflekskamera som ettårs gave til oss selv, så nå storkoser vi oss!

   

   Bildene av hus og leah er tatt av meg, Chris har tatt av Rex!

     Og nam nam! Gårsdagens middag!  Fortsatt god helg!

 • A perfect year<3

  Today is a big day for me !

  Christopher is coming back from England late tonight on the same flight he took exactly 1 year ago, when he was coming to Norway to see me the very first time!

  And to be honest, I'm just as exited to see him as i was a year ago! I'ts kinda weird for me, cause  the "best" part is usually when you  fall in love with someone, and the first time in a new relationship.
  But im still as in love as i was, if not more. He can make me smile without doing anything, he lights up the room and makes me feel like the luckiest girl in the world!
  We can always laugh together, share a joke, have fun and enjoy each others company. My life is complete when im laying in his arms at night watching tv , and i know for sure this is real love. I love the fact that we dont have to say anything to know how much we love each other, its enough to just look at each other, or just hold hands. I find myself looking at him thinking damn, hes mine..This is for real!

  I do feel like we got something special, and were blessed to have found each other even though were not from the same country. It makes me feel like everything is possible.

  He is also the reason why i started to do things by myself instead of letting everyone else do it for me . He was proud of me when i did something i didnt think i could do, and it made me try other things too. He is the reason why i can do so much now, and why we can have a life without people going in and out here all the time. I feel like i can do anything, as long as i have his support. I remember the first time i moved from my wheelchair to my bed alone. I sent him a text saying I DID IT ALONE! And he seemed so happy for me and said of course you can do it, you can do anything!

  It doesn't seem like we  have been together for a year , it kinda feels like it was yesterday, but at the same time so much longer.

  I cant explain my feelings for him. They are so deep and strong, and i think only him can be able to understand it. I'm trying my best to show him every day how much he means to me. He makes me so proud! I was sat in the kitchen the other day, and he came in and said "Du er så fin!", in Norwegian, and he totally melted my heart!

  I love him more than i ever thought was possible, and i hope he knows that.

  And Chris, I'm  writing this in English cause i know Google translate doesnt always translate as it should, and i want you to know how i feel about this, us and you.

  You are my world<3   

 • One of a kind!

  Jeg får rett å slett ikke sove jeg, så nå har jeg sett filmen Step Up 3,som er en ren dansefilm.

  Jeg har levd meg inn i filmen og er egentlig litt glad for at jeg ikke kan prøve ut dansetrinnene, for jeg vet med sikkerhet at jeg sikkert hadde endt på legevakten med brukket tå eller lignende.
  Det er ikke altid det er negativt å sitte i rullestol!

   

  I går hadde jeg besøk av Up ( utrykningspolitiet) som har filmet meg når jeg prater om ulykken. Jeg som trodde det kom til å gå så lett tok ganske feil for det ble i en helt annen setting enn når jeg har forestilling å kan prate over hodene til de som hører på. Nå måtte jeg sitte å se på en av dem å da blir det rett å slett litt awkward. Jeg klarte å ro det i havn til slutt ihvertfall, så nå er jeg spent på resultatet!

  Vi snakket litt om tiden før ulykken, noe som fikk meg til å tenke på den "gamle" Cecilie. Jeg sier gamle fordi jeg ikke føler at det er meg lenger. Gamle Cecilie er et avsluttet kapittel som jeg ikke tenker på til vanlig.
  Tror jeg har laget et lignende innlegg for evigheter siden, men her har dere litt snadder om hvordan jeg var før jeg fikk erstattet bena mine med 4 hjul!

   

  • Jeg var med i rånemiljøet i Ålesund. Jeg hadde kjæreste med bil og INGEN fikk ta min plass i passasjersetet.Kul lizzom.
  • Jeg var med i korps i noen år, men ble egentlig aldri flink. Det startet med at jeg ble tamburmajor, som er hun drilldama som går helt fremst å vifter med den største  stavaen, men jeg tror egentlig ikke jeg hadde peiling på hva jeg gjorde. Deretter skulle jeg lære å spille barriton, men jeg var så redd for å spille feil at jeg bare faket det. Hjemme derimot spilte jeg som bare det, noe so sikkert gikk mamma på nervene, å for  ikke snakke om naboene!  • Jeg var så opphengt i gutter at jeg faktisk ikke har vært singel siden jeg var 13-14 år. Det er fremdeles like flaut å møte på ekser som jeg ikke husker jeg har vært sammen med engang før jeg ser dem å får ubehagelige flashbacks. Nå skal sant sies at jeg faktisk har klart å ha 4 seriøse forhold på 1, 3, 3 og nå 1 år (faktisk i dag!). Hvor gammel var det jeg var igjen?
  • Jeg elsket å ta bilde av meg selv. Jeg var bare SÅÅÅ fin. Så lenge bildet ble tatt ovenfra og ned selvfølgelig.  • Jeg var aldri flink på skolen, å skulket hver eneste gym time. Eller det vil si jeg fant på unnskyldninger for hvorfor nettopp jeg ikke kunne gjøre som alle andre. Faktisk tror jeg at læreren hadde trodd meg om jeg så hadde sagt at jeg ikke kunne ha gym fordi jeg skulle bli bortført av romvesner snart. Engelsk var det faget jeg hatet mest, bortsett fra matte. HVA trenger man engelsk til liksom? Way to go Cecilie, du er sammen med en engelskmann. Når vi likevel er inne på språk kan jeg fortelle at jeg hadde tysk som valgfag, men ble så lei av å lære samme setningen om å om igjen pga haugevik med forskjellige vikarer at jeg ba om å få bruke tiden min på noe nyttig. Skolen responderte med å gi meg ansvaret for  akvariet på skolen, så en gang i uken i to timer dillet jeg med fiskene å passet på at de hadde det bra. Jeg gikk ut med toppkarakterer! @Hat på de som puttet øl i akvariet å drepte fiskene@
  • De som mener mye brunkrem ikke er fint... Har helt rett! Hvorfor var det ingen som sa det til meg for 8 år siden? Eller kanskje det var noen som nevnte det...
  • Jeg startet på hotell og næring etter ungdomsskolen, med en plan om å bli kokk. Jeg gikk hele 2 mnd før jeg ga opp! Etter det jobbet jeg på Rema 1000 midt i Ålesund sentrum sammen med mamma og onkel. Se for dere meg som roper "Mamma, hvor er onkel?" midt i butikken. Kundene bare så rart på oss. Etter det jobbet jeg på Bunnpris i Stavanger, så jeg har noen år bak meg i dagligvarebutikk. Den dag i dag klarer jeg ikke gå inn i en butikk uten å irritere meg over papp, utgåtte varer, halvferdige fruktdisker og rotete hyller!
  • Jeg tok min første tattovering når jeg var 16 etter å ha tryglet mamma om å få lov. (HVORFOR lot du meg!?). Nå må jeg leve med en katt på skulderen for resten av livet. "Bestemor, hva er det du har på skulderen?"- Det var en katt engang... Etter det har det blitt 7 flere.. Den aller verste må uansett ha vært stjernen min som jeg har "kremthosthark" mellom puppene. Som attpåtil ser ut so en sprittusjtegning. Den tok jeg hos en jeg kjente sånn halveis fordi hun trengte noen å øve på. Jeg måtte bestemme meg fort å tenkte at det var en safe plass å ta siden jeg ikke hadde for vane å vise frem puppene mine, men der tok jeg altså feil, for nå har jo hele verden sett den!  • Jeg har alltid vært sånn som gjør alt annet enn hva jeg får lov til å gjøre. En av tingene mamma og pappa ikke likte var piercing. Så jeg endte opp med at jeg tok alle piercingene mine selv. Nesen, to i underleppa, overleppen, navelen, og en drøss med ørene. Trassalderen all over again.
  • Jeg var blond engang. Eller kall fargen det dere vil, det så ikke bra ut ihvertfall
  Så der har dere litt å le av!  Var jeg ikke fin vel?
  One of a kind!

  Å herre..klokken er 05:40 og Elisabeth kommer 07.15! Wish me good luck..

   

 • Har hatt besøk av min kjære Susanne!<3

  Hei hå!

   

  Nå sitter jeg her i nyvasket hus og venter på at klokken skal bli 8!

  Chris er i England på familebesøk til onsdag, så da må jeg sitte i stolen til ihvertfall åtte slik at jeg får gått kveldsturen med Leahmor. Vi har hatt besøk av bestevenninnen min Susanne fra Bergen i helgen, samt hunden hennes Zinco! Jeg har dermed hatt en liten vovve som har sovet sammen med meg hele helgen! Litt annet enn når Leah kommer byksende. LITT stor!


  Er jeg ikke søt?

   

  Han og Leah har storkost seg i hverandres selskap( bortsett fra når minien absolutt skulle parre seg med bakbenet hennes), så nå er begge helt skutt! Leah lå på sofaen i absolutt hele går, og det var bare så vidt hun hadde lyst ut på tur. Det endte opp med en stk sint Cile etter den siste turen..  Det regnet, det haglet, vi bor 50 meter fra sjøen så dermed BLÅSTE det noe sykt også, men leah hadde ikke tenkt å gå fort nei.. Hun skulle bruke all den tiden hun ville, og i tillegg nektet hun å bæsje, så da måtte jeg ned til sjøen for å la henne gjøre det der, og der var det IKKE varmt! Kom tilbake noen kilo tyngre pga alt vannet.. I tillegg var jeg så oppsatt på at jeg måtte ha med meg alt jeg trengte til sengen, så da glemte jeg selvfølgelig nattpose og måtte opp igjen i rullestolen for å hente..

  Var utrolig koselig å se Susanne igjen i helgen, og utrolig kjipt å se henne dra igjen:( Kan ikke Bergen magisk fly til Stavanger å bosette seg? Hadde vært perfekt!

  I morgen kommer UP ,(utrykningspolitiet ) å skal lage en liten video med meg som de skal bruke i diverse sammenhenger , så i dag har jeg ryddet og vasket huset. Gulvene tok LITT lenger tid enn leiligheten tok for å si det sånn... Det er da det går opp for meg at jeg har et helt hus nå. Til gjengjeld har vi større plass og dermed blir det ikke mye rot, så det er en fordel jeg kan leve med.

  Nå har jeg forresten begynt å eksprimentere litt med mat, så nå spiser jeg litt ting som jeg ikke spiser til vanlig. MAAAAAAT! Gi meg gi meg! Sulten..

   

  Lik bloggen på facebook!

  http://www.facebook.com/#!/pages/What-doesnt-kill-you-makes-you-stronger/208758259209536

   

 • Frøken flass

  Nå er jeg i full gang med å finne nye assistenter som kan steppe inn når svenskene mine drar hjem 1 juni.
  Jeg har hatt en hver dag siden søndag, og skal ha ihvertfall en til på fredag før jeg bestemmer meg. Det å ha personlig assistent når man har en funksjonshemning som gjør at du trenger såpass mye hjelp, gjør livet så utrolig mye lettere. Derfor syns jeg det er kjempe gøy at så mange har et ønske om å jobbe med dette!
  Har fått inn drøssevis med søknader, noen er kanksje ikke like bra , men det er nesten sånn at det er vanskelig å velge ut hvem jeg skal la komme for en prat.

  For meg er det kjemien og magefølelsen alt avhenger av når jeg skal ansette nye assistenter. De skal fungere som "meg", så da hjelper det ikke om vi ikke kan prate sammen. Mine assistenter er mine venner,- samtidig som de vet at jeg er den som bestemmer. Det er sånn jeg liker å ha det.

  Det kommer til å bli kjempetrist når svenskene mine drar hjem..Jeg har hatt dem i 11 og 9 månder nå.. Det var først når jeg fikk dem at jeg virkelig kunne begynne å klare meg selv, lære nye ting og bli såpass selvstendig som jeg er nå. Blæ..orker ikke tenke på det engang. Ingen av oss liker å prate om det, så vi prøver å nye de to siste ukene sammen.

   

     Her en dag nevnte jeg til den ene av de at jeg føler folk på en måte "overser" det jeg sier når jeg har med meg assistentene. (vel egentlig til vanlig og..). Det er noe som får dem til å tenke at det er lettere å snakke med assistenten enn med meg, fordi jeg sitter i rullestol og sikkert ikke skjønner det de sier. Jeg trodde først det var noe jeg bare trodde, men hun sa hun hadde merket det flere ganger selv. I noen tilfeller kan jeg si omtrent hva jeg vil uten at personen jeg snakker med oppfatter noe av det fordi de rett å slett bare overser det. Jeg er ikke smart nok liksom:S? Å forklare noe for en sånn person er umulig, for de hører ikke på meg likevel.

  "ÅÅ deer fløy det inn det ene øret, ååå deeer fløy det ut det andre. Fly fly"

  Får en til å føle seg litt mindre verdt for å være ærlig..

   

  Men vi henger oss ikke opp i det!

   

  Solbrentheten min holder i det minste på å gro! Andre grads forbrenning av solen er jo alltid like kult, ikke sant?
  Nå er skuldrene mine uber tørre, jeg flasser så mye at jeg like gjerne kunne hatt psoriasis( noe jeg faktisk har noen plasser..), og jeg holder på å forandre farge der fra RØD til brun. Win! Min måte å bli brun på`?   Never again.

  Deilig.

   

  I dag måtte jeg leke mekaniker med stolen min. Av og til må man rense ut hår og diverse drit fra hjulene, så da satt jeg meg på kanten av sengen og gjorde det som måtte gjøres.

  Jeg blir like forundret hver gang jeg ser bilder av meg nå for tiden..Jeg forventer ei svær huldra å får .. ei jente som er normalvektig?
  What happened?

  Er helt rart å se bilder av seg selv for tiden. Jeg ser så...normal ut? Jeg ser ikke ut som jeg er lammet og ikke har noe funksjon fra rett under puppene å ned, gjør jeg?

   

  Og forresten, i dag ringte lillebror meg med såkalt "facetime" .Begge to har iphone 4, så da kan man ringe hverandre å faktisk se hverandre og snakke samtidig. Har hatt tlf i evigheter men aldri prøvd det før. Å da fikk jeg se de andre søskene mine også! Er evigheter siden jeg har sett noen av dem, så det var kjempekoselig.
  Jeg har en lillebror på 14, to lillesøstre på 11 og 3, og nå denne mnd skal jeg jaggu få ei lillesøster til! Stolt storesøster!

   

  Gå inn å like facebook siden min!

  http://www.facebook.com/pages/What-doesnt-kill-you-makes-you-stronger/208758259209536?ref=ts

 • Bryllup i går!

  Vet dere..det er sol ute,og klokken er halv 7:D:D

   

  Det var ganske mye bedre i går når det plutselig var vinter igjen med både snø og haggel..

  I går var dagen vi har ventet spent på endelig her. Våre kjære venner skulle gifte seg! Å gifte seg er ingen liten ting, og de to der har virkelig funnet sjelevennen sin i hverandre.
  Nydelig brud, kjempefin dag!

  Jeg var så heldig at jeg fikk æren av å lage brudebuketten hennes.Her er resultatet:

  Elisabeth lagde krøller på meg om morgenen, noe jeg ikke skjønner at jeg gidder å bruke tid på, for håret mitt er like glatt som isen er om vinteren.. Det varer en liten stund før det bare sier swooosh, åsså er det like glatt igjen. Tror ikke det er mulig å få på mer gel og gele i håret jeg.. Var til å med litt redd for å sitte ved siden av peisen når vi var ferdig !  Jeg husker når jeg var liten å skulle være brudepike..Jeg skulle liksom ha krøller i håret, men ingenting fungerte jo , så jeg måtte ligge hele natten med sånne der fæle bøyelige-papp-greier . Måtte sikkert ei bøtte med hårspray til der og.
  Bare for å ha noe å referere til:

  Jeg hadde til å med klipt luggen min en uke i forveien,- helt selv! Tipper mamma var happy:D

   

   

  Vi hadde ihvertfall en koselig dag og kveld, og våre kjære venner fikk sitt ja!
  Hipp Hipp!

  Vi tok bilder der, men de ble så mørke at vi måtte ta bilde når vi kom hjem. Etter et par mislykkede "nå-prøver-vi-å-ta-et-fint-bilde-av-oss-med-kjøkken-veggen-som-bakgrunn-bilder", fikk vi noen fine og!

    ------->


  Han er forresten KJEKK i dress!

   

  Rødheten fra solbrentheten min ble i det minste til brunt dagen før. Følte meg bokstavelig talt som en hummer.. Nå gjenstår det bare på skuldrene, som har fått seg en skikkelig forbrenning! Har områder med vannblemmer under huden som nå har bestemt seg for å komme frem, så jeg føler meg litt barhudet!

  Jeg hater sol:(...Eller så er det solen som hater meg=/

  I morgen er en ny uke dere...tiden går så fort!

   

 • Hummeren Cecilie

  Jeg brenner:(

   

  Gårsdagens soltabbe med å sitte ute hele dagen i solen har gått fra ille til verre..

  Men! Jeg kom plutselig på noe i går kveld... Du skjønner.. jeg har jo pumpe i magen som skal gjøre at jeg ikke får så mye spasmer..Og i fjor ble jeg fortalt at man må være litt forsiktig med solen når man bruker dette,fordi det kan gjøre at man blir lett solbrent (no shit sherlock..)
  Så det må ha vært noen hjerneceller som har gjemt det bort, for deet hadde jeg helt glemt!

     Dere kan tro det var deilig å dusje i dag tidlig.. (Ja, det var ironisk ment)

  I tillegg er jeg så heldig at dette skjer bare dager før jeg skal i bryllup... jeg fant en nydelig kjole i dag som jeg vil bruke, men jeg kommer jo til å se tåpelig med en kropp som ligner på en hummer! Har kjøpt after sun i det minste... Chris kom med en fin en om lukten på den. : " It smells kinda nice in a weird way"

   

  I dag har jeg vært med tannlegen ... Paaaaaaaain!
  Jeg har to midlertidige fyllinger, en på hver side oppe i samme tann. Begge to har egentlig så å si fallt ut, og den ene siden gjorde vondt, så da måtte jeg gjøre noe med det. For noen månder siden når jeg var til tannlegen for første gang etter ulykken skreiv jeg et innlegg om at jeg hadde satt meg over i stolen og var stolt. Jeg fikk ganske mye hjelp å lite selv. Dette gangen derimot gikk alt av seg selv og jeg var halveis over på stolen før jeg skjønte at jeg ¨gjorde de alene. Stolt!

   

  Jaja, Nå har min kjære laget middag, så nå er det sweet and sour tid!

 • Jeg blir jo aldri solbrent!:(

  FOR en start på mai måned!

   

  I dag har vi tilbrakt enda en hel dag utendørs, og det var virkelig herlig:D

  Jeg og assistenten min har ordnet i hagen og i blomsterbeddene, og har rasket vekk masse stygge blomster slik at jeg har plass til det jeg vil ha der selv.
  Rex har jaget alt av krypdyr ut av hagen, gjerne spist noen , og leah har vært litt i hagen med oss.

  Leah måtte ha besøk av dyrelegen i går etter at hun klarte å rive av seg ene kloen på frempoten på rampen.. Stakkars lille jenta mi:( Hun måtte bli dopet ned med beroligende for at han skulle få gjøre det han måtte.. Det er jo som om du eller jeg hadde fått revet av oss hele neglen, å så skal noen ta borti det åpne såret. AU!! Nå går hun rundt her med krage å er IKKE fornøyd! Hello 3 uker med sur hund..

  Det er faktisk så varmt ute i dag at jeg, (JEG, som fyrer i peisen å sitter klistret inntil den uansett hvor varmt det er), satt ute med buksene brettet opp uten støttestrømåer, og med singlet! Dette resulterte selvfølgelig i det uunngåelige...  Jepp...jeg er visst solbrent! Jeg blir jo aldri solbrent!! Kanksje derfor jeg ikke gidder bruke solkrem og.. jeg er så SMART.

  Når jeg var liten var jeg så brun at jeg så skitten ut..

   

  Har forresten lagt ut stillingsannonse på Finn.no nå for nye assistenter siden svenskene mine reiser tilbake:(

  http://www.finn.no/finn/job/parttime/object?finnkode=34646912

   

  I moregen er det tannlegetime hos tannlegen min som jeg ikke liker...jippii!

   

   

  Gå inn å lik facebooksiden min "What doesn't kill you makes you stronger"!

  http://www.facebook.com/pages/What-doesnt-kill-you-makes-you-stronger/208758259209536?ref=ts

   

   

   

   
 • hits